Alpine-Muffy-Smile-packshot-watermerk
Alpine-Muffy-Smile-side-watermerkAlpine-Muffy-Smile-out-watermerkalpine-muffy-smile-youtube-roodAlpine-Muffy-smile-inAlpine-Muffy-smileAlpine-Muffy-Smile-technical-specifications

Alpine Muffy Smile

5 uit 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

22,95

Op voorraad

Gemiddeld 10% van de schoolgaande kinderen kan zich moeilijk concentreren in de klas en is snel afgeleid. Klassen worden steeds groter en onrustiger waardoor dit probleem toeneemt. De Muffy Smile kinderoorkap is speciaal hiervoor ontwikkeld. Door regelmatig de Muffy Smile in de klas op te zetten kunnen kinderen zich beter concentreren wat zorgt voor mooiere schoolprestaties en meer rust in de

Gezien bij Het Jeugdjournaal

 

Lees meer
SKU: 111.82.324.

Kinderoorkap voor op school

Gehoorbeschermers voor op school

De Alpine Muffy Smile oorkap is speciaal ontwikkeld voor beter geconcentreerd leren en lezen op school en thuis. Hoogsensitieve kinderen en andere kinderen die moeite hebben om zich in de drukke klas te concentreren zijn gebaat bij wat extra rust. Dankzij de Alpine Muffy School kunnen zij zich beter op het leren concentreren en zullen ze minder concentratieproblemen hebben. De oorkap kan natuurlijk ook gebruikt worden om kinderoren te beschermen tegen te veel lawaai, o.a. bij feesten, optochten, vuurwerk, auto- en motorraces en muziekconcerten.

Past bij elk kind

De robuuste en comfortabele Muffy Smile oorkap is gemaakt van hoogwaardige kunststof. De Muffy Smile heeft een speciale stevigere hoofdband waardoor deze uitermate geschikt is voor veelvuldig gebruik. Dankzij de verstelbare hygiënische hoofdband past de Muffy perfect bij elk kind op het hoofd en kan de oorkap met het kind ‘meegroeien’. Na gebruik kan de oorkap ingeklapt worden en past hij gemakkelijk in een bureaulade of schooltas. De Alpine Muffy Smile is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Echter adviseren wij de oorkap niet bij kinderen jonger dan 2 jaar te gebruiken. Tot die leeftijd kan de schedel nog wat zachter zijn doordat deze (de fontanellen) nog niet genoeg is dichtgegroeid.

Hip design

De vrolijke gele kleur en de lachende smiley opdruk zorgen ervoor dat zowel jongens als meisjes de oorkap met plezier in de klas dragen.

Protect&Go bag

Alpine heeft een speciaal tasje ontworpen om de oorkap handig en hygiënisch in op te bergen. In elke verpakking zit een gratis Protect&Go bag.

Dempingswaarden Alpine Muffy Smile in decibel

 Hz631252505001000200040008000
dB13,313,115,322,731,933,836,828,6
Dempingswaarde gemeten door PZT volgens EN 352-1: 2002 (DIN EN 352-1: 2003).

Technische eigenschappen

Gewicht255 gram
Productafmetingen24 x 15 x 10 cm (L x B x H)
MateriaalKunststof
KleurGeel
EAN Code8717154024203

specificaties

Gewicht0.255 kg
Afmetingen24 x 15 x 10 cm

Manual-Muffy-school

De oorkap is verstelbaar. Schuif de hoofdband omhoog om de oorkap langer te maken.

Trek de oorkussens uit elkaar en plaats de oorkap op het hoofd. Schuif de hoofdband zo ver naar beneden tot deze aansluit op het hoofd.

Zorg dat de oorkussens helemaal over de oren heen vallen en de oren volledig worden afgesloten. Pas op met oorbellen en brillen.

Deze mogen de afsluiting van de oorkap niet verhinderen. Als dit wel het geval is, de bril afzetten en de oorbellen uitdoen.

De Muffy Smile oorkap is eenvoudig te reinigen met Alpine Clean of met een vochtig doekje en zeep.

Een review toevoegen

1 review voor Alpine Muffy Smile

  Laden...


  Gratis verzending

  vanaf €20,-

  Besteld voor 17:00

  Morgen in huis m.u.v. otoplastieken

  Beveiligd betalen

  Shop met vertrouwen

  Herroepingsrecht

  14 dagen

  Klantenservice

  Getraind personeel

  Wij accepteren

  iDeal, PayPal, MasterCard & Visa