Mutt muffs
Mutt muffsAlpine Mutt MuffsHond gehoorbeschermingOordoppen voor honden

Alpine Mutt Muffs

4 uit 5 based on 2 customer ratings
(4 reviews)

74,95
Wis selectie

Om je trouwe hond te beschermen heeft Alpine Mutt Muffs in het assortiment opgenomen. Ook honden kunnen namelijk veel last van vuurwerk of ander lawaai hebben en dit kan net als bij mensen leiden tot gehoorbeschadiging. Bovendien heeft een hond op plekken met veel lawaai vaak last van stress. De Mutt Muffs zijn erg licht en speciaal ontwikkeld voor honden. Door de geluiddempende foam binnenin de kap voelt de hond geen druk op de oren. Hierdoor is de oorkap zeer comfortabel. De verstelbare banden zorgen voor een optimale pasvorm. De Mutt Muffs zijn leverbaar in drie verschillende maten.

Lees meer
SKU: MUTTMUFFS.

Gehoorbescherming voor de hond

Een hond is binnen zijn omgeving en voor het gehoorzamen van zijn baas sterk afhankelijk van een goed gehoor. Een regelmatige blootstelling aan lawaai kan het gevoelige gehoor van je hond beschadigen. Hierdoor is iedere maatregel om het gehoor van je hond te beschermen meer dan welkom. De Alpine Mutt Muffs zijn ontwikkeld voor iedereen die het beste met zijn hond voor heeft.

In welke situaties te gebruiken?

De Mutt Muffs zijn in veel verschillende situaties te gebruiken. In de auto, op de boot, in het vliegtuig, rondom circuits, in jachtgebieden, bij schietbanen of op de kermis. Daarnaast zijn de oorkappen ook heel geschikt als het bijvoorbeeld onweert, tijdens het afsteken van vuurwerk met oud en nieuw of tijdens een feestje bij je thuis. De Mutt Muffs beschermen het gehoor van je hond ook tegen het windgeruis tijdens een ritje op de motor of in een open auto.

Welke maat heeft jouw hond nodig?

Alpine Mutt Muffs zijn in drie maten verkrijgbaar. Het volgende schema zal duidelijk maken welke maat het beste bij jouw hond past:

Hoofdomtrek
Mutt Muffs voor kleine honden22 – 33 cm
Mutt Muffs voor middelgrote honden33 – 45 cm
Mutt Muffs voor grote honden45 – 58 cm

De meegeleverde gebruiksaanwijzing laat je zien hoe snel en gemakkelijk deze hondenkappen in het gebruik zijn.

specificaties

size

Large, Medium, Small

Een review toevoegen

4 reviews voor Alpine Mutt Muffs

  Laden...


  Gratis verzending

  vanaf €20,-

  Besteld voor 17:00

  Morgen in huis m.u.v. otoplastieken

  Beveiligd betalen

  Shop met vertrouwen

  Herroepingsrecht

  14 dagen

  Klantenservice

  Getraind personeel

  Wij accepteren

  iDeal, PayPal, MasterCard & Visa