Pluggies Kids

Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 42 klantbeoordelingen
(42 klantbeoordelingen)
(42 klantbeoordelingen)

12,95

+
Artikelnummer: 111.31.150 Categorieën: ,
 • Voor kids vanaf 3 tot 12 jr (25 dB demping)
 • Houdt water uit de oren
 • Geschikt voor kleine gehoorgang

Alpine Pluggies Kids wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, aangezien zij nog een kleinere gehoorgang hebben dan volwassen. Deze oordoppen kunnen kinderen in zeer veel situaties en voor meerdere toepassingen gebruiken.

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Aanbevolen voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 12 jaar
 • Ook te gebruiken door volwassen met een kleinere gehoorgang
 • Voorkomt gehoorbeschadiging
 • Verhoogt de concentratie
 • Houdt water uit het oor
 • Kinderen kunnen je blijven horen door de unieke AlpineAcousticFilters
 • Makkelijk in het oor te plaatsen
 • Zeer comfortabel door zacht AlpineThermoShape-materiaal
 • Geen siliconen
 • Herbruikbaar
 • Winnaar RedDot award

Kinderen

Het kinderoor is volop in ontwikkeling en daarom extra kwetsbaar. Met gehoorbescherming voorkom je gehoorbeschadiging op jonge leeftijd.

Kinderen hebben vaak last van oorpijn en oorontsteking. Met Pluggies Kids voorkom je dat er water in de oren komt tijdens zwemmen, douchen, watersport en in bad gaan.

EXTRA INFORMATIE

Oordopjes voor kinderen

Winnaar Red Dot Award

Alpine Hearing Protection heeft de Red Dot Award in de wacht gesleept voor het ontwerp van haar nieuwste oordoppen. De jury van deze prestigieuze designprijs roemde de “hoogstaande kwaliteit en het innovatief vermogen” van de oordoppen. Lees meer >>

Revolutionair model oordop voor geweldige pasvorm

Twintig jaar ervaring heeft ertoe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft ontwikkeld. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

Multifunctionele oordoppen voor kinderen

Alpine Pluggies Kids wordt aanbevolen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, aangezien zij nog een kleinere gehoorgang hebben dan volwassen. Deze oordoppen kunnen kinderen in zeer veel situaties en voor meerdere toepassingen gebruiken:

Tegen overmatig omgevingslawaai

Bijvoorbeeld tegen te harde muziek op een festival, in de bioscoop en in alle andere gevallen waar kinderen last hebben van te veel lawaai.

Om water uit de oren te houden

Kinderen hebben vaak last van oorpijn en oorontsteking. Met Pluggies Kids voorkom je dat er water in de oren komt tijdens zwemmen, douchen, watersport en in bad gaan.

Bij concentratieproblemen

Zeer veel kinderen kunnen zich moeilijk concentreren op school, tijdens het huiswerk maken of bij het lezen. Ook kinderen met ADHD, ADD en een vorm van autisme kunnen gebaat zijn bij oordoppen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het dragen van Pluggies Kids de concentratie verbetert.

Tegen oorpijn tijdens het vliegen

Veel kinderen hebben last van hun oren tijdens het opstijgen en dalen van het vliegtuig. Pluggies Kids oordopjes verbeteren de drukregulatie in het oor waardoor oorpijn voorkomen wordt. Bovendien kan je kind lekker rustig slapen in het vliegtuig met oordoppen in.

Voor volwassenen met een kleinere gehoorgang

Elk oor is anders. Sommige volwassen hebben een kleinere gehoorgang, waardoor oordoppen zoals de Alpine PartyPlug, Alpine WorkSafe, e.d. minder goed passen. In dat geval kun je ook de Alpine Pluggies Kids gebruiken voor muziek luisteren, vliegen, klussen en zwemmen. Slapen met de Alpine Pluggies Kids kan minder comfortabel zijn voor zijslapers dan de Alpine SleepSoft, aangezien de Alpine SleepSoft voorzien is van een zacht flexibel filter en de Alpine Pluggies Kids van een hard filter.

AlpineAcousticFilters™ – Meer plezier voor je kind

Pluggies Kids oordopjes zijn voorzien van speciale AlpineAcousticFilters. Deze filters dempen het geluid maximaal, maar zorgen ervoor dat het kind nog wel voldoende van de omgeving blijft horen. Hierdoor ontstaat er geen afgesloten gevoel en kan het kind gesprekken blijven verstaan.

Door het dragen van Pluggies Kids oordoppen tijdens een vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.

AlpineThermoShape™ – Zeer comfortabele oordoppen

Alpine Pluggies Kids zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld AlpineThermoShape-materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordopjes precies in de gehoorgang passen. Dat maakt dat deze oordopjes uiterst comfortabel in het oor zitten en kinderen met veel plezier deze gehoorbeschermers dragen. In bad, op school of tijdens de drumles. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Gadget: Alpine Stickers

In elke Pluggies Kids verpakking zitten zes vrolijke stickers. Hiermee kun je het bewaardoosje zelf versieren en je naam er op schrijven.

Gebruiksduur en reinigen

De gebruiksduur van de oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Het goed schoon houden van de oordoppen verlengt de levensduur. Met Alpine Clean spray kan je de oordopjes snel en makkelijk reinigen en desinfecteren. Deze spray is verkrijgbaar in een flesje van 75 ml. De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoon gemaakt worden.

Dutch Design

De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

Inhoud van de verpakking

 • Twee kleine universele thermoplastische gehoorbeschermers
 • Twee akoestische filters
 • Gadget: Alpine Stickers
 • Kunststof bewaardoosje
 • Alpine inbrenghuls

Dempingswaarden Alpine Pluggies Kids

Frequentie Hz631252505001000200040008000
Gemiddelde dempingswaarde dB23,925,825,325,026,530,428,726,0
Standaard afwijking dB3,13,62,73,24,23,54,04,8
Verwachte dempingswaarde in dB (APV)20,822,222,621,822,326,924,721,2

 

Getest volgens EN 352-2: 2002
Nominale diameter: 7-10 mm
H=24 M=23 L=23
SNR=25
NRR=23,5-28,6

Technische eigenschappen

Gewicht28 gram
Productafmetingen100 x 80 x 20 mm (L x B x H)
MateriaalAlpineThermoShape™
KleurWit
EAN Code8717154023541

 

Alpine Pluggies – Conformiteitsverklaring

Gewicht0.028 kg
Afmetingen10 × 8 × 2 cm
Rated 4.67 out of 5
★★★★★
30
★★★★
11
★★★
0
★★
1
0
See all 42 reviews

42 beoordelingen voor Pluggies Kids

 1. Waardering 5 uit 5
  (42 klantbeoordelingen)

  Nicole (geverifieerde eigenaar)

  Sinds dat Julia een paar maanden oud is, heeft ze te kampen met oorontstekingen. Sinds een driekwart jaar gebruiken we Alpine oordopjes wanneer haar oren in aanraking kunnen komen met water. Nu heeft ze geen last meer van oorontstekingen en ze kan lekker zwemmen en zingen onder de douche! Ze is over het algemeen een stuk beter in orde. Het is ons het geld meer dan waard! Alpine oordoppen aanschaffen? Wij zeggen: doen!

 2. Waardering 5 uit 5
  (42 klantbeoordelingen)

  beryl

  Hier een 10 jarige dochter die erg van festivals houdt, komend weekend gaan we naar zomerfolk en dan komen de doppen weer goed van pas. Aan het begin van de dag indoen en na een half uurtje merkt ze niet meer dat ze ze in haar oren heeft en kan ze lekker dansen op de muziek van Rapalje.

 3. Waardering 5 uit 5
  (42 klantbeoordelingen)

  PvdW (geverifieerde eigenaar)

  Wat is mijn dochter blij met haar dopjes. Nu kan en durft ze eindelijke dichtbij de luchtballon te komen en kunnen we onze hobby overdragen aan onze dochter.
  De ventilator en branden klinken veel minder hard.

  Bedankt!

 4. Waardering 5 uit 5
  (42 klantbeoordelingen)

  Wendy (geverifieerde eigenaar)

  De oordopjes aangeschaft voor mijn dochter. Is vanwege de ADHD erg snel afgeleid en gevoelig voor prikkels. Ze werken goed, we kunnen gewoon met haar praten, maar omgevingsgeluiden hoort ze veel minder.
  Daarnaast blijven ze goed zitten in haar oren.
  Ook de levering was super snel.

 5. Waardering 5 uit 5
  (42 klantbeoordelingen)

  ycartia (geverifieerde eigenaar)

  prima oordoppen, helemaal voor deze prijs. Ik heb 2 setjes op 3 mei besteld om te kunnen uitproberen op het bevrijdingsfestival. Ze werden keurig 4 mei geleverd. Mijn kinderen met ADHD houden niet van harde geluiden. Deze doppen filteren goed, terwijl de kinderen mij nog wel kunnen horen. Ze waren erg enthousiast over de doosjes en stickers, we kunnen nu ook mooi zien welk setje bij wie hoort. stiekem heb ik ze zelf ook even getest. Ik heb een hekel aan oordopjes, omdat ik een nauwe gehoorgang heb, maar deze zaten prima bij mij. Ik denk dat ik zelf ook nog maar een setje ga bestellen!

 6. Waardering 2 uit 5
  (42 klantbeoordelingen)

  Ilona

  Helaas na een uur al 1 verloren waardoor hij niet meer goed kon zwemmen ondat hij bang was water in zn oor te krijgen.
  Jammer want ze zijn niet goedkoop.
  Verder vond mijn zoon ze wel fijn zitten.
  Hij heeft autisme dus ze leken me ook handig voor lawaaierige ruimtes

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gehoorbescherming voor kinderen