Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis. Gratis bezorging vanaf €20,-
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Afspraak maken

INPLANNEN VAN EEN AFSPRAAK

Het maken van een afspraak voor het aanmeten in Soesterberg kan heel eenvoudig via onze digitale agenda hiernaast.

Voor het aanmeten kun je alleen op doordeweekse dagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur én alleen op afspraak bij ons terecht. Gedurende de zomer hebben we om de week ook een aanmeetzaterdag, waarbij je de mogelijkheid hebt om tussen 09:30 uur en 14:30 uur een afspraak in te plannen. Hiervoor is het belangrijk de agenda hiernaast in de gaten te houden.

De beschikbaarheid kan bekeken worden door op de gewenste dag te klikken. Hierna verschijnt een venster met de mogelijke tijd(en), waarna je de keuze kunt bevestigen door op de betreffende tijd te klikken. Er kunnen meerdere mensen een afspraak maken voor één tijdstip. Mocht je tijdens de voorgeselecteerde tijdvakken niet kunnen, dan kan je altijd telefonisch contact opnemen voor een afspraak via 0346-333350.

Vul daarna alle verplichte velden in, om de afspraak definitief te maken. Er zal een bericht getoond worden waarin wij melden dat de afspraak volledig is bevestigd. Ook ontvang je een mail met de bevestiging van de afspraak. Afrekenen kan je na het aanmeten bij ons in Soesterberg

PLAN JE AFSPRAAK BIJ ALPINE IN SOESTERBERG

Laden...

Top