FlyFit

Waardering 4.56 op 5 gebaseerd op 27 klantbeoordelingen
(27 klantbeoordelingen)
(27 klantbeoordelingen)

12,95

+
Artikelnummer: 111.21.251 Categorieën: ,
 • Voorkomt oorpijn tijdens het vliegen
 • Dempt motor- en cabinelawaai (17 dB)
 • Gesprekken blijven verstaanbaar

Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor.

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Voorkomt oorpijn tijdens het vliegen
 • Hinderlijk motor- en cabinelawaai wordt gedempt
 • Spraakverstaanbaarheid blijft behouden
 • Zeer comfortabel AlpineThermoShape™ materiaal
 • Met unieke zachte filters
 • Handig compact opbergdoosje
 • Alpine Cleaner om oordoppen makkelijk schoon te houden
 • Kan tijdens de hele vlucht gedragen worden
 • Ook te gebruiken tijdens het reizen met auto, trein, bus, etc.
 • Bevat geen siliconen
 • Herbruikbaar
 • Winnaar RedDot award

Reizen

Reizen is leuk en blijft leuk wanneer je oordoppen op zak hebt. Zo heb je in het vliegtuig geen last van een pijnlijke luchtdruk en in je gehorige hotel slaap je gewoon lekker door.

Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd.

EXTRA INFORMATIE

Oordopjes voor vliegen en reizen

Winnaar Red Dot Award

Alpine Hearing Protection heeft de Red Dot Award in de wacht gesleept voor het ontwerp van haar nieuwste oordoppen. De jury van deze prestigieuze designprijs roemde de “hoogstaande kwaliteit en het innovatief vermogen” van de oordoppen. Lees meer >>

Revolutionair model oordop voor geweldige pasvorm

Twintig jaar ervaring heeft ertoe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft ontwikkeld. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

AlpineAcousticFilters™ – Drukregulerende oordoppen

Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.

De speciale akoestische filters in de FlyFit-oordoppen beschermen bovendien tegen hinderlijk omgevingslawaai. De oordoppen geven rust en ontspanning tijdens vliegreizen, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens reizen met de bus, trein en auto. Om oorpijn bij kinderen tijdens het vliegen te voorkomen zijn er Alpine Pluggies Kids-oordopjes te koop.

AlpineThermoShape™ – Zeer comfortabele oordoppen

De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen. Dat garandeert een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op je oren. Je hebt de zekerheid dat de oordopjes op de juiste plek blijven zitten en daarmee optimale demping bieden. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Zachte filters – Bijzonder flexibel

FlyFit en SleepSoft-oordopjes zijn de enige oordoppen op de markt met zachte flexibele filters. Dit zorgt voor nog meer draagcomfort tijdens de reis. Met deze zachte filters in, kun je ook lekker slapen en je hoofd opzij leggen tegen de stoel aan.

Gadget: Alpine Cleaner

Alpine heeft een handige Cleaner ontworpen voor het verwijderen van oorsmeer in de oordoppen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee.

Gebruiksduur en reinigen

De gebruiksduur van de oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Het goed schoon houden van de oordoppen verlengt de levensduur. Met Alpine Clean spray kan je de oordopjes snel en makkelijk reinigen en desinfecteren. Deze spray is verkrijgbaar in een flesje van 75 ml. De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoongemaakt worden.

Dutch Design

De vormgeving van de Alpine gehoorbeschermers is een exclusief Dutch Design. Alle oordoppen en filtersystemen worden geproduceerd in Nederland.

Inhoud van de verpakking

 • Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
 • Twee akoestische zachte filters
 • Gadget: Alpine Cleaner
 • Kunststof bewaardoosje
 • Alpine inbrenghuls

Dempingswaarden Alpine FlyFit

Frequentie Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde dB 5,9 8,4 11,0 14,0 19,0 24,0 25,0 21,2
Standaard afwijking dB 4,0 3,4 3,0 2,5 3,3 4,5 4,0 4,3
Verwachte dempingswaarde in dB (APV) 1,9 5,0 8,0 11,5 15,7 19,5 21,0 16,9

 

Getest volgens EN 352-2: 2002
Nominale diameter: 9-12 mm
H=19 M=15 L=10
SNR=17
NRR=14,4-20,1

Technische eigenschappen

Gewicht 30 gram
Productafmetingen 100 x 80 x 20 mm (L x B x H)
Materiaal AlpineThermoShape™
Kleur Wit
EAN Code 8717154023510

 

Alpine FlyFit – Conformiteitsverklaring

Gewicht 0.03 kg
Afmetingen 10 × 8 × 2 cm

27 beoordelingen voor FlyFit

 1. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Sylvo Van Wagtendonk (geverifieerde eigenaar)

  Enorm blij met de Fly Fit earplug. Normaal enorme pijn in mijn oren bij het vliegen en rijden in bergachtig gebied maar nu slechts wat lichte “pijn” en ongemak. Ik kan het echt aanraden om deze aan te schaffen als je last van je oren hebt bij vliegen of het rijden in bergachtige omgevingen waar je veel hoogte verschil hebt.

 2. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Joany (geverifieerde eigenaar)

  Zitten goed. Maar dat zitten alle earplugs van alpine. Fijne earplugs

 3. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Wilma (geverifieerde eigenaar)

  Mijn partner had helemaal geen last met de hele vliegreis. En ik zelf een stuk minder. Maar zodra geland waren mijn oren direct normaal. Heerlijk! Normaal zonder deze allebei met tranen in de ogen landen. En nog 2 of 3 dagen door en gevoelig.

 4. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Marja

  Supergoed deze oordoppen. Helemaal geen last van mijn oren, terwijl ik normaal zelfs na het vliegen nog dagen pijn in mijn oren had.

 5. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Jessica (geverifieerde eigenaar)

  Erg fijn! Mijn partner en ik hebben beiden bijna geen last meer gehad van onze oren tijden het landen en opstijgen. De oordopjes moeten er wel ver in (voor mijn gevoel), maar dat vond ik geen probleem. Mijn partner vond dit echter wat oncomfortabel, maar een stuk dragelijker dan de oorpijn.

 6. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Judith (geverifieerde eigenaar)

  Zooooo ontzettend blij met deze oordoppen! De vliegreis naar onze vakantiebestemming was een heel stuk comfortabeler met deze oordoppen. Echt werkelijk nergens last van! Geen druk en geen pijn tijdens het stijgen en landen. Bijkomstig voordeel: de krijsende kleintjes in het vliegtuig klonken ook een stuk minder heftig 🙂

 7. Waardering 5 uit 5
  (27 klantbeoordelingen)

  Thamara van den beld (geverifieerde eigenaar)

  Zover ik mij kan heugen heb ik al bijna 10 jaar last zodra het vliegtuig gaat landen. De pijn die ik dan voel is onbeschijfelijk. Ik heb nu voor het eerst de oordopjes gebruikt en wauw! Wat een verademing. Je voelt dat je oren dicht gaan zitten. Maar nu kan ik dus wel een klein beetje klaren. En voel voor zeker 80% minder pijn. Het is eerder vervelend. Geen pijn. Ik wil iedereen dit aanraden! Nu kan ik tenminste leuke tripjes van een paar dagen maken. Voorheen kon dat niet omdat mijn oren nog 2 dagen dicht zaten. En vond het dan niet de moeite waard. Nu wel!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oordopjes voor reizen