PartyPlug Custom 4D

Waardering 4.57 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klantbeoordelingen)
Partyplug custom 4D- oordoppen op maat - Alpine Hearing Protection

PartyPlug Custom 4D

Waardering 4.57 op 5 gebaseerd op 7 klantbeoordelingen
(7 klantbeoordelingen)

119,00

Wissen
 • *Aanmeten op locatie


  • 30 €

  Maak voor het aanmeten bij Alpine hier een afspraak

  • 6.95 €
  • 10 €
+
SKU: 111.11.111 Categorieën: ,

De PartyPlug Custom oordoppen zijn speciaal gevormd voor het oor en vallen onopvallend weg in de gehoorgang. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over opmerkingen en je muziekbeleving blijft! Het zachte materiaal zorgt voor een uitstekend draagcomfort, zodat het feest door kan blijven gaan.

 • Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp
 • Valt onopvallend weg in de gehoorgang
 • Zacht materiaal
 • Gratis filterwissel

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Dankzij computerscan op zeer precieze wijze vormgegeven
 • Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp
 • Eigen naam en uniek nummer op oordoppen
 • Nabestellen met bewaarde scan
 • Valt onopvallend weg in de gehoorgang
 • Zacht materiaal
 • Transparant
 • Gratis filterwissel
 • Gratis lektest
 • Het aanmeten gebeurt gratis op Alpine’s hoofdkantoor te Soesterberg of op locatie voor een meerprijs van €30,-

Op maat

Zachte oordoppen op maat sluiten perfect aan op jouw oor en gehoorgang. Je hebt de keuze uit verschillende filters, die elk een ander dempingsniveau bieden.

Het laten aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op ons kantoor in Soesterberg

EXTRA INFORMATIE

Oordoppen op maat voor muziek, festivals, clubs en concerten

Met Alpine PartyPlug Custom 4D oordoppen kun je zonder zorgen genieten van muziek tijdens een concert, een festival of een feestje in de kroeg. Je bent met deze op maat gemaakte oordoppen uitstekend beschermd tegen harde en schadelijke muziek, zonder dat het ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Gesprekken kun je dankzij de speciale filters ook gewoon goed blijven verstaan.

100% op maat, 100% gemak

De PartyPlug Custom 4D oordoppen zijn speciaal ontwikkeld voor feestjes, concerten en festivals. Tijdens het aanmeten wordt er een exacte kopie van het oor en de gehoorgang gemaakt. Tijdens het dragen vallen de oordoppen onopvallend weg in de gehoorgang. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over opmerkingen en je muziekbeleving blijft! Dankzij de digitale productietechniek is de pasvorm uiterst nauwkeurig. Niet alleen de buitenkant van de oordop bestaat uit maatwerk, ook het geluidskanaal aan de binnenkant kan dankzij de computerscan op zeer precieze wijze worden vormgegeven. Het zachte materiaal zorgt voor een uitstekend draagcomfort, zodat het feest door kan blijven gaan. 100% op maat en 100% gemak dus.

Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp

Het verwijderen van oordoppen uit de oren gaat niet altijd even soepel. Alpine biedt daarom als eerste in Europa een unieke uitneemhulp, die de mini-grip genoemd wordt. Dankzij een klein en onopvallend lipje heb je meer grip en verwijder je eenvoudig de muziekoordop uit je oor. De mini-grip is van hetzelfde soepele materiaal als de oordop gemaakt, waardoor de gehoorbeschermers urenlang comfortabel in de oren blijven zitten.

Eigen naam en uniek nummer op oordoppen

Oordopjes raken snel kwijt of verward met die van een ander. Onze otoplastieken zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en je eigen voornaam. Hierdoor is de eigenaar van de oordop altijd eenvoudig en snel te traceren.

Nabestellen met bewaarde scan

Naast het feit dat Alpine PartyPlug Custom 4D oordoppen de perfecte pasvorm hebben, levert het digitale productieproces nog een ander voordeel op. Je scans en gegevens worden door ons bewaard, waardoor je altijd oordoppen kunt nabestellen. Handig bij eventueel verlies of wanneer je een andere uitvoering wilt aanschaffen, bijvoorbeeld oordoppen voor het slapen.

Gratis filterwissel en lektest

Het laten aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op ons kantoor in Soesterberg en neemt maar 15 minuten in beslag. Bij het aanmeten is er keuze uit diverse filters welke voor verschillende dempingen zorgen. Bovendien kun je de filters gratis laten wisselen. Ook kun je op elk gewenst langskomen voor een gratis lektest, om te controleren of de oordoppen nog goed afsluiten.

Dempingswaarden

De meest gebruikte filters speciaal voor de beste muziekbeleving zijn het blauwe (F6) of groene (F7) filter. Mocht je meer of minder demping willen dan is dat natuurlijk mogelijk (zie: Hoeveel dempt het filter?). Dit kan je tijdens het aanmeten van de oordoppen bespreken. De twee filters zijn getest door het TNO naar de standaarden van EN 24869-1. In onderstaande tabel staan de resultaten van de gemiddelde dempingswaarden (Mf), de standaarddeviatie (Sf) en APV84 in dB voor testfrequenties tussen de 125-8000 Hz.

F6 Blauw1252505001000200040008000
Gemiddelde dempingswaarden: Mf in dB6,89,714,921,730,532,734,4
Standaarddeviatie: Sf in dB4,74,43,44,03,53,18,0
APV842,15,311,517,727,029,626,4
F6 Blauw SNR=18

 

F7 Groen1252505001000200040008000
Gemiddelde dempingswaarden: Mf in dB15,116,920,226,231,632,836,8
Standaarddeviatie: Sf in dB6,25,74,44,34,75,25,0
APV848,911,215,821,926,927,631,8
F7 Groen  SNR=23

 

Productvergelijking Partyplug Custom &  MusicSafe Custom

PartyPlug CustomMusicSafe Custom
Meest geschikt voorFestivals, concerten en uitgaanMuzikanten, dj’s
DempingDempt hoge, schadelijke frequenties meerDempt alle frequenties nagenoeg evenveel
GeluidskwaliteitMinimale vervormingGeen vervorming
Filters zelf verwisselbaarNee, alleen door Alpine (gratis) Ja, los verkrijgbaar via webshop
Dempingswaardes (SNR)14, 18, 23, 25 of 26 dB19, 21 of 25 dB
LevensduurMinimaal 4-5 jaarMinimaal 4-5 jaar
Spraak verstaanbaarheid
Op maat gemaakt
Zacht, anti allergisch materiaal
3 maanden pasvormgarantie
Andere kleuren mogelijk
Koordje mogelijkNee
Met luxe Alpine etui
Prijs €119,- €149,-

 

Alpine AOP III Cone – Conformiteitsverklaring

7 beoordelingen voor PartyPlug Custom 4D

 1. Waardering 5 uit 5

  Na een lange tijd universele oordoppen te hebben gebruikt, werd het tijd voor op maat gemaakte gehoorbescherming. Om te kunnen vergelijken in prijs heb ik vele sites bekeken. De keuze voor Alpine is gemaakt op eerdere ervaring met het merk, maar ook zeker de prijs. Alpine gehoorbescherming op maat is relatief goedkoper dan andere merken. De site gaf net niet voldoende informatie voor het type filter dat ik nodig zou hebben voor zowel studeren, als voor concerten en festivals. Een telefoontje gaf de doorslag en heb direct een afspraak gemaakt. Het ontvangst op het hoofdkantoor was erg prettig en de uitleg van de procedure duidelijk. Na ontvangst (4 weken na het aanmeten) van de gehoorbescherming natuurlijk meteen uitgetest en goedgekeurd voor zowel studeren als concerten! Enkel het weer uitdoen van de doppen is nog lastig, maar oefening baart kunst zeggen ze!

 2. Waardering 4 uit 5

  🙂 zou zo de review van Andor kunnen overnemen….van aanmeten (goed geinformeerd, tijd voor genomen, informeel) tot en met aflevering een prima helder proces. De doppen zitten prima, moet nog wennen aan de demping. Misschien toch een lagere demping erin zetten.

 3. Waardering 4 uit 5

  Van aanmeten tot en met het leveren was een overzichtelijk en gemakkelijk proces . Draag de oordoppen regelmatig en ze zitten vooralsnog prima , twijfel alleen nog of ik de juiste demping heb ; Misschien binnenkort even langs ?!

 4. Waardering 5 uit 5

  Geweldige kwaliteit, en een hele goede sevice van Alpine

 5. Waardering 5 uit 5

  Topproduct. Het aanmeten gebeurde op een vakkundige en snelle manier. Na ongeveer 10 minuten was ik alweer klaar. Na een paar weken per post de oordoppen binnen. Even oefenen met indoen, maar de handleiding die erbij zit is helder. Het kan zijn dat je even moet wennen aan de pasvorm van de oordoppen, maar bij mij waren ze meteen ready to go. Ik ben heel erg blij met de oordoppen, de komende paar jaar kan ik weer veilig van concerten en festivals genieten!

 6. Waardering 5 uit 5

  erg gemakkelijk in te brengen, duidelijke beschrijving hiervan bijgesloten. Makkelijk doosje, waar de oordoppen in verpakt zitten.

 7. Waardering 4 uit 5

  Prachtig product, kan nu eindelijk weer genieten en headbangen zonder dat ik last van mijn oren of hoofdpijn krijg

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *