SwimSafe Custom 4D – 1 set

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 reviews)
(1 klantbeoordeling)

124,95

 • 2 weken levertijd na aanmeten
 • Verzonden met Track & Trace
 • 200 aanmeetlocaties
Bestel mee:
 • ? 7,00
 • ? 15,00
 • ? 7,50
 • ? 13,00

maximaal 10 karakters (alleen letters, cijfers en spaties)


Artikelnummer: 114.01.071 Categorieën: ,

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Oordoppen blijven in het water drijven.
 • Zacht materiaal voor extra draagcomfort
 • Sluit de gehele gehoorgang af, geen last van water in de oren
 • Dankzij computerscan sluiten de oordoppen exact aan op de oren
 • Eigen naam en uniek nummer op oordoppen
 • Nabestellen met bewaarde scan
 • Het aanmeten is gratis op Alpine’s hoofdkantoor te Soesterberg of op een Alpine aanmeetpunt bij jou in de buurt.
 • 3 weken na het aanmeten ontvang je jouw oordoppen in huis.

Aanmeten in Soesterberg

Aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op het hoofdkantoor van Alpine, hier profiteer je van de snelste levertijd van 2 weken. Plaats van tevoren een bestelling en maak hier een afspraak in onze online agenda. Tijdens de afspraak nemen we de order samen door en kunnen eventuele wijzigingen nog worden aangebracht.

Aanmeten elders in het land

Woon je verder weg? Dan bestel je de oordoppen online en maak je via de link in de orderbevestiging een afspraak bij 1 van de 200 aanmeetlocaties.

Op maat

Zachte oordoppen op maat sluiten perfect aan op jouw oor en gehoorgang. Je hebt de keuze uit verschillende filters, die elk een ander dempingsniveau bieden.

De oordop is gemaakt van zeer zacht materiaal dat natuurlijk aanvoelt.

Alpine SwimSafe Custom 4D

Heeft een speciale vormgeving die voor extra draagcomfort tijden het zwemmen of watersporten zorgt. De oordop is gemaakt van zeer zacht materiaal dat natuurlijk aanvoelt. De oordoppen zijn verkrijgbaar in opvallende kleuren en blijven bovendien drijven in het water.

De Alpine SwimSafe Custom 4D oordoppen voorkomen water in de oren en beschermen tegen een oorontsteking en een zogenoemd surfersoor, een veelvoorkomende aandoening onder watersporters. De op maat gemaakte oordoppen zijn ook geschikt voor mensen met buisjes in de oren. Wij adviseren de oordopjes tot maximaal een meter onder water te gebruiken.
Het laten aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op locatie of bij ons kantoor in Soesterberg, en neemt slechts 15 minuten in beslag.

100% op maat, 100% gemak

Dankzij de digitale productietechniek is de pasvorm van Alpine SwimSafe Custom 4D uiterst nauwkeurig. Het zeer zachte materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort, waardoor de oordop urenlang comfortabel blijft zitten. Wel zo prettig wanneer je je een hele dag aan, op of in het water bevindt. De oordoppen zijn daarnaast eenvoudig in te brengen en even gemakkelijk weer uit de oren te halen. 100% op maat en 100% gemak!

Eigen naam en uniek nummer op oordoppen

Oordopjes raken snel kwijt of verward met die van een ander. Onze otoplastieken zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en je eigen voornaam. Hierdoor is de eigenaar van de oordop altijd eenvoudig en snel te traceren.

Nabestellen met bewaarde scan

Naast het feit dat Alpine SwimSafe Custom 4D oordoppen de perfecte pasvorm hebben, levert het digitale productieproces nog een ander voordeel op. Je scans en gegevens worden door ons bewaard, waardoor je altijd oordoppen kunt nabestellen. Handig bij eventueel verlies of wanneer je een andere uitvoering wilt aanschaffen, bijvoorbeeld oordoppen voor het slapen of feesten.

De oordoppen zijn ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar, echter zal de levensduur door de snelle groei van de jonge oren korter zijn dan bij volwassenen

Kleur oordoppen

, , , , ,

1 beoordeling voor SwimSafe Custom 4D – 1 set

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oordoppen op maat