Vanaf 3 maart wordt er weer volop carnaval gevierd in Nederland. Met name onder de rivieren knallen de carnavalskrakers keihard uit de speakers. En of je nu staat te hossen in een kek kostuum in kruikenstad of uit volle borst staat mee te zingen met ‘Brabant’ van Guus Meeuwis in ’t Lampegat, vergeet je oordoppen niet! In deze vier situaties zal je ze namelijk hard nodig hebben ..

1. In de kroeg

Je kunt er zonder twijfel vanuit gaan dat het volume van de bekende carnavals hits in elke feesttent op standje gehoorbeschadiging staat. Een setje oordoppen, zoals Alpine PartyPlug, is dus met name in de kroeg geen overbodige luxe.

2. Op de praalwagen

Rijd jij vol trots mee op de mooiste praalwagen van de carnavalsstoet? Vergeet je oordopjes dan niet. Het geluid tijdens de optocht staat hard. Zo hard zelfs, dat je binnen enkele minuten al een permanente piep in je oren riskeert.

3. Langs de optocht

Ook langs de zijlijn van de carnavalsoptocht kan het er luid aan toe gaan. Bescherm daarom het gehoor van jezelf, maar ook dat van je kids. Met de Alpine Muffy gehoorkap of de Alpine Pluggies Kids oordopjes kunnen ook zij onbezorgd deelnemen aan alle festiviteiten.

4. Tijdens je powernaps

Tussen het feesten door probeer je snel wat slaap mee te pakken, om de volgende dag weer met frisse moed in je dino-onesie of cowboykostuum je beste dansmoves in de strijd te gooien. In de praktijk is zo’n powernap tijdens carnaval lastig, omdat je gestoord wordt door alle feestgeluiden. Met slaapoordopjes sluit je je even af van het feestgedruis.

Bekijk hier Alpine SleepSoft voor een optimale demping.

Met filteroordoppen zoals de Alpine PartyPlug blijf je de muziek goed horen en je vrienden goed verstaan. En ook wel zo prettig: na een weekend van feesten kan je zonder piep weer aan het normale leven beginnen. Alaaf!