MotoSafe Tour

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klantbeoordelingen)
(6 klantbeoordelingen)

14,95

+
Artikelnummer: 111.23.120 Categorieën: ,
 • Gemiddelde demping voor touring (17 dB)
 • Voorkomt gehoorschade door windruis
 • Communicatiesysteem blijft hoorbaar

Rijd nu nog relaxter motor! Met Alpine MotoSafe oordoppen heb je nooit meer een piep in je oren na een lange rit. Je voorkomt gehoorbeschadiging en een vermoeid gevoel door het lawaai van windruis.

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Voorkomt gehoorbeschadiging en vermoeidheid door windruis
 • Verkeer en communicatiesysteem blijven goed hoorbaar
 • Ideaal voor toertochten, vakanties en op de snelweg
 • De enige motoroordoppen met zachte filters
 • Heel comfortabel onder de helm
 • Perfecte pasvorm dankzij AlpineThermoShape™ materiaal
 • Zacht materiaal, zonder siliconen
 • Met gratis handig opbergtasje
 • Geen afgesloten gevoel
 • Herbruikbaar

Motor

Wist je dat je als motorrijder tijdens elke rit gehoorbeschadiging riskeert? Het ruisen van de wind is al bij relatief lage snelheden hard genoeg om binnen enkele minuten schade aan je gehoor aan te richten.

Alpine MotoSafe oordoppen zijn bovendien de enige op de markt met zachte filters. Daardoor zitten ze ook onder de helm heel comfortabel.

EXTRA INFORMATIE

OORDOPJES VOOR MOTORRIJDERS

Relaxed motorrijden

Rijd nu nog relaxter motor! Met Alpine MotoSafe oordoppen heb je nooit meer een piep in je oren na een lange rit. Je voorkomt gehoorbeschadiging en een vermoeid gevoel door het lawaai van windruis. Wist je dat bij een snelheid van 120 kilometer per uur het volume gemiddeld 98 decibel is? Dit betekent dat je al na 7 minuten risico loopt op blijvende gehoorschade. Bovendien raak je sneller vermoeid door het harde geluid. Daardoor neem je minder geconcentreerd deel aan het verkeer. We hebben daarom heel comfortabele gehoorbeschermers ontwikkeld. Voor elk type motorrijder.

Tour of Race Oordoppen

Alpine MotoSafe filteroordoppen dempen het schadelijke geluid, zonder een afgesloten gevoel te geven. Het verkeer, de navigatie, intercom en de motor zelf blijven goed hoorbaar. De Alpine MotoSafe Tour oordoppen zijn ideaal voor onder andere toertochten, vakanties en op de snelweg. De oordoppen hebben een gemiddelde demping. Wil je de oordoppen bijvoorbeeld gebruiken op het circuit of bij een open helm? Kies dan voor de Alpine MotoSafe Race. Deze oordoppen hebben een zware demping. Heb je liever per situatie de keuze uit gemiddelde of zware demping? De Alpine MotoSafe Pro bestaat uit twee complete sets motoroordoppen: een set MotoSafe Tour én een set MotoSafe Race.

Uniek materiaal voor het meeste comfort

Alpine MotoSafe oordoppen hebben een perfecte pasvorm. Dit komt doordat ze zijn gemaakt van duurzaam en flexibel AlpineThermoShape™ materiaal. Door de warmte van het oor vormt het zachte materiaal zich naar de gehoorgang. Alpine MotoSafe oordoppen zijn bovendien de enige op de markt met zachte filters. Daardoor zitten ze ook onder de helm heel comfortabel. AlpineThermoShape™ materiaal bevat geen siliconen. De oordoppen zweten, jeuken of irriteren daardoor niet. Je draagt ze probleemloos de hele dag.

Met handig bewaartasje

Je krijgt bij je Alpine MotoSafe oordoppen een handig bewaartasje. Hang het eenvoudig aan je sleutelbos, zodat je jouw oordoppen altijd bij de hand hebt.

 Dempingswaarde MotoSafe Tour

Frequentie Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarde dB 10,3 12,2 12,7 13,2 17,1 27,1 22,7 18,9
Standaard afwijking dB 3,7 5,1 2,9 2,7 3,4 3,3 4,2 2,8
Verwachte dempingswaarde dB (APV) 6,6 7,1 9,8 10,5 13,7 23,8 18,5 16,1

Productvergelijking Alpine MotoSafe oordoppen – Tour, Race en Pro

Alpine MotoSafe Tour Alpine MotoSafe Race Alpine MotoSafe Pro
Meest geschikt voor Toertochten, vakanties en op de snelweg Op de snelweg, het circuit of bij een open helm Dempingskeuze per gebruikssituatie
Demping (SNR) Gemiddelde demping (SNR 17) Zware demping (SNR 20) Twee volledige sets:gemiddelde demping (SNR 17) en zware demping (SNR 20)
Unieke zachte filters
Verkeer en intercom goed hoorbaar
Zacht, antiallergisch materiaal
Met handig bewaartasje
Met luxe etui
Met gratis Alpine Clean reinigingsspray (5 ml)  
Prijs  € 14,95  € 14,95  €27,95

 

Alpine MotoSafe Tour – Conformiteitsverklaring

Gewicht 0.032 kg
Afmetingen 8.2 × 2 × 9.8 cm

6 beoordelingen voor MotoSafe Tour

 1. Waardering 4 uit 5
  (6 klantbeoordelingen)

  Robert Eimers

  nagenoeg perfecte oordoppen, zitten confortabel ook na lange ritten, goede demping maar ook niet te veel, communicatie (intercom) met duo en het listeren van de radio blijft mogenlijk.
  Ik heb een min punt, bij mij is nu driemaal gebeurt dat een dop te diep in mijn gehoorgang schoot en ik deze er zelf niet meer uit kreeg, dat moest iemand anders doen met een pincet. misschien iet om aan het ontwerp iets aan te passen met een verdikking op het eind of een koortje aan het dopje. ik zelf stap binnen kort hier om weer over naar de dure aangegoten oordoppen.

 2. Waardering 4 uit 5
  (6 klantbeoordelingen)

  Rhino

  Spijt dat ik ze niet eerder heb gekocht. Prima oordoppen. Je rijd stukken rustiger. Niet qua snelheid maar qua omgevingsgeluiden.

  Had misschien beter de 20 db demping kunnen bestellen omdat de doppen alleen de motorgeluiden en windgeruis gedempt worden. De rest is goed hoorbaar.

 3. Waardering 5 uit 5
  (6 klantbeoordelingen)

  Erik (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijke oordoppen. Comfortabel, je voelt er niets van en ze reduceren het geluid tot een minimum. Geen last meer van windgeruis, maar je mist toch niets van omgevingsgeluiden. Het maakt motorrijden meer ontspannen en rustiger.

 4. Waardering 5 uit 5
  (6 klantbeoordelingen)

  Hilco

  Fijne en goede oordoppen, zitten prettig en de intercom is nog verstaanbaar. Volgende keer weer Alpine, ik kan ze aanraden en inmiddels heeft mijn directe omgeving ze ook, naar volle tevredenheid.

 5. Waardering 4 uit 5
  (6 klantbeoordelingen)

  Richard (geverifieerde eigenaar)

  Functioneren goed en zitten prettig bij gebruik (je voelt ze haast niet). Windgeruis en motorgeluiden worden tot een minimum gereduceerd bij zowel het rijden op een naked bike als een toermotor met windscherm. Alleen ten opzichte van een vroegere versie jammer dat je niet meer de maat zelf kunt bepalen door het wegknippen van een schulp.

 6. Waardering 5 uit 5
  (6 klantbeoordelingen)

  Hilko Jager (geverifieerde eigenaar)

  Voldoen prima. Je hoort spraak bij stilstaan en dempt het motor geluid tijdens rijden. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oordopjes voor motorrijden