Over ons

Enjoy life. Protect your ears
Ons DNA. Gehoorbescherming  

Oren horen te horen. Je gehoor laat je genieten van muziek, van fluitende vogels en soms van heerlijke stilte. Wij zorgen ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van geluid en dat je geen gehoorschade oploopt. Daarom maken we gehoorbescherming die je gehoor beschermt. Elke dag, een heel leven lang.  

 

Hoe het allemaal begon  

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels hebben we voor iedereen en ieders behoefte een oplossing. Voor nachtrust of juist nachtelijk stappen. Voor de motorrijders, muzikanten, klussers en festivalgangers. Van jong tot oud.  

 

Dutch Design-kwaliteit 

Al onze gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn er dan ook enorm trots op dat we  bekroond zijn met de Red Dot Design Award! 

 

Waar je ons kan vinden 

Je kunt onze gehoorbeschermers in meer dan 65 landen kopen. Daarnaast zijn we actief op grote events om daar bescherming te bieden tegen gehoorschade. Zo tref je ons bijvoorbeeld bij Formule 1-races en ‘s wereld grootste muziekfestivals.  

 

Bewustwording van gehoorbeschadiging 

Wereldwijd zetten we ons hard in om bewustwording te creëren voor gehoorbeschadiging. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van de zorg voor hun oren en beschermen we al meer dan 1,3 miljoen paar oren per jaar. En blijven we ons inzetten om iedereen te laten genieten van geluid. 

 

Impact Rapport 

Bij Alpine zetten we ons in om zuiver gehoor te promoten voor zoveel mogelijk mensen, op de meest duurzame manier. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kijken uit naar de vele kansen die voor ons liggen. Dit alles hebben we vastgelegd in ons allereerste impact rapport.  Dit rapport geeft inzicht in ons doel, de uitdagingen waar we voor staan en onze strategieën.

Enjoy sound your whole life

Alpine hearing protection Oordoppen oorkappen beschermen uw oor red dot award   Muffy Baby Muffy Kids Pluggies Kids
Alpine hearing protection Oordoppen oorkappen beschermen uw oor red dot award   Muffy Baby Muffy Kids Pluggies Kids
Alpine hearing protection Oordoppen oorkappen beschermen uw oor red dot award   Muffy Baby Muffy Kids Pluggies Kids

Trusted by the best