SleepSoft Custom 4D

Waardering 4.70 op 5 gebaseerd op 10 klantbeoordelingen
(10 klantbeoordelingen)
(10 klantbeoordelingen)

119,00

Aanmeten bij Alpine

Voor het maken van een afspraak bij Alpine in Soesterberg, klik hier

Alpine aanmeetpunt

Bestel je oordoppen via deze webshop en bel naar het telefoonnummer dat je in de betaalbevestiging vindt voor het maken van een afspraak bij 1 van de 60 aanmeetpunten.


  • 7.5
  • 6.95
  • 13
+
Artikelnummer: 111.11.109 Categorieën: ,
 • 100% op maat, speciaal voor het slapen
 • Hoogste demping, afgesloten oordop
 • Met unieke mini-grip uitneemhulp

De SleepSoft Custom heeft een speciale vormgeving die voor extra draagcomfort bij het slapen zorgt. De oordop is gemaakt van extreem zacht materiaal dat zeer natuurlijk aanvoelt.

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp
 • Nabestellen met bewaarde scan
 • Dankzij computerscan op zeer precieze wijze vormgegeven
 • Eigen naam en uniek nummer op oordoppen
 • Zacht materiaal
 • Speciale vormgeving geeft extra draagcomfort bij slapen
 • Hoogste demping door afgesloten oordop
 • Het aanmeten is gratis op Alpine’s hoofdkantoor te Soesterberg of op een Alpine aanmeetpunt bij jou in de buurt.
 • 3 weken na het aanmeten ontvang je jouw oordoppen in huis.

Op maat

Zachte oordoppen op maat sluiten perfect aan op jouw oor en gehoorgang. Je hebt de keuze uit verschillende filters, die elk een ander dempingsniveau bieden.

Het laten aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan bij ons kantoor in Soesterberg

EXTRA INFORMATIE

Slaapoordoppen op maat

De SleepSoft Custom heeft een speciale vormgeving die voor extra draagcomfort bij het slapen zorgt. De oordop is gemaakt van extreem zacht materiaal dat zeer natuurlijk aanvoelt. Bovendien zijn de oordoppen met Alpine Clean erg eenvoudig schoon te maken. Het laten aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op locatie of bij ons kantoor in Soesterberg en neemt maar 15 minuten in beslag.

Met Alpine SleepSoft Custom 4D oordoppen kun je doorslapen, zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden of een snurkende partner.

100% op maat, 100% gemak

De SleepSoft Custom 4D heeft een speciale vormgeving die voor extra draagcomfort bij het slapen zorgt. De oordop is gemaakt van extreem zacht materiaal dat zeer natuurlijk aanvoelt. Bovendien zijn de oordoppen met Alpine Clean erg eenvoudig schoon te maken. Dankzij de digitale productietechniek is de pasvorm uiterst nauwkeurig. Niet alleen de buitenkant van de oordop bestaat uit maatwerk, ook het geluidskanaal aan de binnenkant kan dankzij de computerscan op zeer precieze wijze worden vormgegeven. Het zeer zachte materiaal zorgt voor een uitstekend draagcomfort, waardoor de oordop zelfs bij zijslapers urenlang comfortabel blijft zitten. 100% op maat en 100% gemak dus.

Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp

Het verwijderen van oordoppen uit de oren gaat niet altijd even soepel. Alpine biedt daarom als eerste in Europa een unieke uitneemhulp, die de mini-grip genoemd wordt. Dankzij een klein en onopvallend lipje heb je meer grip en verwijder je eenvoudig de slaapoordop uit je oor. De mini-grip is van hetzelfde soepele materiaal als de oordop gemaakt en steekt niet uit, waardoor de oordoppen comfortabel zitten tijdens het slapen. Ook voor zijslapers zijn deze slaapoordoppen ideaal, de mini-grip uitneemhulp is namelijk verwerkt in een kuiltje in de oordop, waardoor dit niet storend is tijdens het slapen.

Eigen naam en uniek nummer op oordoppen

Oordopjes raken snel kwijt of verward met die van een ander. Onze otoplastieken zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en je eigen voornaam. Hierdoor is de eigenaar van de oordop altijd eenvoudig en snel te traceren.

Nabestellen met bewaarde scan

Naast het feit dat Alpine SleepSoft Custom 4D oordoppen de perfecte pasvorm hebben, levert het digitale productieproces nog een ander voordeel op. Je scans en gegevens worden door ons bewaard, waardoor je altijd oordoppen kunt nabestellen. Handig bij eventueel verlies of wanneer je een andere uitvoering wilt aanschaffen, bijvoorbeeld oordoppen voor het feesten.

Alpine AOP III Cone – Conformiteitsverklaring

 

10 beoordelingen voor SleepSoft Custom 4D

 1. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Mandy

  Eindelijkkkkkk weer kunnen slapen met de fijne custom made oordopjes!
  Was even 3 dagen wennen maar zelfs zonder de oorverdovende snurker naast me, slaap ik graag met de oordoppen in. Het geluid dempt niet helemaal maar verdwijnt goed op de achtergrond zodat er geslapen kan worden. Zowel de pasvorm- als het materiaal zijn geweldig! Alsof kleine “deurtjes” je oren hermetisch afsluiten. Zeer tevreden.

 2. Waardering 3 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Corina

  Hoewel gedempt hoor ik toch nog behoorlijk wat. Doppen zitten comfortabeler dan de ‘schuimpjes’. Wel lastig om de doppen goed vast te kunnen pakken om ze weer uit te doen na een nachtrust omdat er geen geen ‘uitstulping’ aan zit waardoor je ze iets beter vast kunt pakken (doppen met een koortje hebben dan wel).

 3. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Gaby Meer van der

  Heerlijk goede pas vorm stil en comfortabel

 4. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Wendy C.

  Heerlijk, doet precies wat ik ervan hoopte. Het zit prettig in je oor en het materiaal is aangenaam zacht. Je hoort gewoon nog je wekker zonder probleem. Ik slaap nu dieper en beter door. Ik heb ze gekocht toen ik een luide bovenbuurman had en deze oordoppen hebben mijn nachtrust gered. Daarvoor gebruikte ik van die schuimpjes maar dit dempt veel beter.

 5. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Arjan

  Goede doppen, prima service. Misschien wel de tip om op de doppen links en rechts te zetten. Ik koos ditmaal voor rode doppen en daar zit de stip voor ‘rechts’ dus ‘links’. Precies andersom dan bij de blauwe. Een L en/of een R teken zou voorkomen hebben dat ik de doppen in eerste instantie verkeerd zou in doen. Gelukkig was ik niet de enige die deze fout maakte. En nog een keer buurten bij jullie was ook wel weer gezellig.

 6. Waardering 4 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  B. Gerding

  Zitten goed in het oor, doen geen pijn bij het op de zij slapen.

 7. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Manouk

  Makkelijk in te brengen, geen pijnlijke oren, zacht.

  Zou het product zeker aanraden voor anderen 🙂 en ze zijn voor mijn gevoel beter dan die herriestoppers! Veel zachter en fijner

 8. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Marian Keizer

  Geweldig! Ik woon aan een drukke weg met spoorwegdrempel, maar heb nu nergens last van. Ik zeil echt weg als ik ze in doe…:) De wekker hoor je gelukkig wel, maar het verschil tussen deze en ” gewone” oordopjes is gigantisch!! Ik ga nooit meer van die schuimpjes gebruiken!

 9. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  M Boersema

  Even moeten wennen en nu hoor ik zelfs mijn blèrende kat niet meer.
  Top. Ben er zeer blij mee.
  Goede service en vriendelijke geholpen.

 10. Waardering 5 uit 5
  (10 klantbeoordelingen)

  Gerben Konijn

  Zeer comfortabel.
  Helpt zeer goed tegen geluidsoverlast als ik wil slapen.
  Blijft goed schoon met de spray.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slaap oordopjes