Muziek Oordopjes

En allemaal tegelijk!

Muziek oordopjes voor kinderen

Heerlijk genieten van muziek. En dan het liefst ook nog een beetje hard natuurlijk, zodat papa en mama het allemaal goed kunnen horen. Leuk natuurlijk, maar te hard geluid kan blijvende gehoorschade betekenen voor je kind. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Tijdens concerten en op muziekfestivals is het ook zaak je kinderen goed te beschermen tegen te veel lawaai. We staan er vaak niet bij stil, maar kinderoren zijn een stuk gevoeliger voor geluid dan de oren van volwassenen. Bovendien zijn er steeds meer kinderen die last hebben van hyperacusis, extreme overgevoeligheid voor harde geluiden.

Muziek maken en muziek luisteren zijn belangrijk in de opvoeding van je kind. Wij helpen je graag om dat op een veilige manier te doen. Met onze speciale kinderoordoppen of kindergehoorkappen zijn de oren van je kinderen goed beschermd. De gehoorbeschermers filteren het schadelijke geluid weg, maar met de oordopjes kunnen ze de muziek blijven horen. En jou natuurlijk ook als je vraagt of het nu even wat zachter kan.

Muziek Oordopjes Voor Kinderen: En Allemaal Tegelijk! 28
4.14 / 5 (28 votes)
4.14 5
4.14
Ear Plugs for Children Playing Music
Muziek oordopjes voor kids

Muziek oordopjes voor kinderen & Accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief