Verkooppunten

Alpine producten zijn via zowel online als offline kanalen verkrijgbaar in meer dan 50 landen.

Online

Alle Alpine producten zijn online verkrijgbaar via onze webshop. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Daarnaast zijn Alpine producten bij diverse andere webshops verkrijgbaar.

In de winkel

Alpine producten zijn in Nederland onder andere verkrijgbaar bij de volgende winkelketens: Specsavers, Etos, DA drogisterijen, D.I.O. drogisterijen, BENU apotheken, Mediq apotheken, MamaLoes Babysjop, ANWB-winkels, Bever outdoorwinkels, MotoPort motorspeciaalzaken, Bax Music, Key Music en Vitaminstore. In België vind je Alpine producten onder andere bij Lapperre hoorcentra, Dreambaby, RAD motorspeciaalzaken en bij diverse apotheken.

Niet alle producten zijn bij iedere wederverkoper verkrijgbaar. Neem contact op met de desbetreffende wederverkoper in jouw buurt voor meer informatie.

Festivals en concerten

Alpine PartyPlug oordoppen zijn verkrijgbaar op meer dan 250 festivals. Ook bij onze partner Ziggo Dome zijn PartyPlug oordoppen altijd verkrijgbaar. Zo kun je tijdens een concert zorgeloos genieten van de muziek.

Oordoppen op maat / otoplastieken

Het is mogelijk om je oordoppen aan te laten meten bij een Alpine aanmeetpunt bij jou in de buurt. Dankzij ons landelijke netwerk heb je keuze uit maar liefst 200 aanmeetpunten, verspreid over heel Nederland en België.

  1. Selecteer de gewenste oordoppen op maat en bestel ze in de webshop. Je kunt pas terecht bij een aanmeetlocatie als je de bestelling hebt geplaatst.
  2. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging.
  3. Klik op de link in de orderbevestiging voor het maken van een afspraak bij het hoofdkantoor van Alpine in Soesterberg of bij een Hans Anders winkel bij jou in de buurt.
  4. Neem je opdrachtbevestiging geprint mee naar je afspraak.

Aanmeten in Soesterberg

Voor oordoppen op maat kun je ook op ons hoofdkantoor in Soesterberg terecht. Je maakt eenvoudig een afspraak via ons afspraakformulier. Na het aanmeten krijg je de oordoppen binnen 2 weken thuisgestuurd.

Top