Ontmoet ons op de MOTORbeurs Utrecht - Stand 11 A.036

Dit jaar zijn we terug op de MOTORbeurs in Utrecht, klaar om jouw perfect passende oordoppen aan te meten. Van 22 t/m 25 februari vind je ons op stand 11 A.036 - mis het niet!

Nieuw in 2024: verbeterde MotoSafe oordoppen
Maak kennis met de nieuwste innovatie in gehoorbescherming: onze geüpdatete MotoSafe op maat oordoppen. Nu nog comfortabeler en met verwisselbare filters voor maximale flexibiliteit. Profiteer van onze exclusieve beursaanbieding: een set op maat gemaakte MotoSafe oordoppen, inclusief filter naar keuze, voor slechts €109.

Gratis lektest: zekerheid over je gehoorbescherming
Twijfel je of je oordoppen op maat nog optimaal beschermen? Bezoek onze stand voor een gratis lektest (ongeacht het merk op maat oordoppen) en ontdek op jouw oordoppen nog up to date zijn!

Zien we je op de MOTORbeurs?

Vernieuwde MotoSafe op maat oordoppen: jouw rit, jouw keuze

Onze nieuwe MotoSafe op maat oordop tilt flexibiliteit naar een hoger niveau met drie verschillende filters, elk ontworpen voor een specifiek type motorrijder. Tijdens het aanmeten staan we klaar om je te helpen de perfecte match te vinden voor jouw rijstijl. En daar stopt het niet, want heb je behoefte aan variatie? Bestel eenvoudig een extra filterset. Of je nu een andere demping voor het motorrijden kiest of een filter zoekt die ideaal is voor live muziek, met jouw oordop op maat geniet je zowel op de motor als bij concerten en festivals van superieure gehoorbescherming.

Zien we je op de MOTORbeurs?

Er zijn nog tickets verkrijgbaar!

MOTORbeurs tickets

Volg ons voor meer Alpine

Laat jouw MotoSafe oordoppen zien! Deel je ervaring en tag ons met #OwnTheVolume

Trusted by the best