Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €20,-
  • Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Aanvraag nieuwe/extra set oordoppen op maat

Ben je je huidige set oordoppen kwijt en wens je een vervangende set? Of wens je een extra set omdat met je huidige set tevreden bent? De procedure die je hiervoor moet volgen is afhankelijk van of je in het bezit bent van de destijds gemaakte afdrukken. Onderstaand lees je welke procedure (A of B) voor jou van toepassing is en wat deze inhouden.

A. Ik ben in het bezit van afdrukken (meegestuurd bij oordoppen aangeschaft tussen 01-03-2016 en 01-02-2018)

 

  1. Vul het formulier onderaan deze pagina in en druk op “verzenden”.
  2. Stuur de afdrukken inclusief jouw contact-/adresgegevens (in blokletters) op naar onderstaand adres:

Alpine Hearing Protection
t.a.v. Laboratorium
Amersfoortsestraat 70d
3769 AL Soesterberg

  1. Na ontvangst van het ingevulde formulier en de afdrukken sturen wij je een e-mail met een betaalverzoek. Het bedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering en of er sprake is van een nog geldige verliesverzekering (dan betaal je alleen het eigen risico).
  2. Na ontvangst van de betaling wordt de productie in gang gezet en ontvang je de oordoppen na ongeveer 2 weken. Zodra de nieuwe oordoppen onderweg zijn ontvang je een track en trace e-mail.

 

B. Ik ben niet in het bezit van de afdrukken (laatste set oordoppen aangeschaft na 1 Februari 2018)

 

  1. Vul het formulier onderaan deze pagina in en druk op “verzenden”.
  2. Na ontvangst van het ingevulde formulier en de afdrukken sturen wij je een e-mail met een betaalverzoek. Het bedrag is afhankelijk van de gekozen uitvoering en of er sprake is van een nog geldige verliesverzekering (dan betaal je alleen het eigen risico).
  3. Na ontvangst van de betaling wordt de productie in gang gezet en ontvang je de oordoppen na ongeveer 2 weken. Zodra de nieuwe oordoppen onderweg zijn ontvang je een track en trace e-mail.

 

  • Model:
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.
* De aankoop van je verliesverzekering is destijds geregistreerd in ons systeem en wordt bij inlevering van dit formulier gecontroleerd
Top