FlyFit Custom 4D – 1 set

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 reviews)
(1 klantbeoordeling)

119,95

 • 2 weken levertijd na aanmeten
 • Verzonden met Track & Trace
 • 200 aanmeetlocaties
Bestel mee:
 • ? 7,00
 • ? 15,00
 • ? 19,95
 • ? 13,00

maximaal 10 karakters (alleen letters, cijfers en spaties)


Artikelnummer: 111.11.105 Categorieën: ,

UNIEKE PRODUCTKENMERKEN

 • Zacht materiaal
 • Akoestisch filter tegen drukverschillen en achtergrondlawaai
 • Nabestellen met bewaarde scan
 • Dankzij computerscan op zeer precieze wijze vormgegeven
 • Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp
 • Eigen naam en uniek nummer op oordoppen
 • In meerdere kleuren of transparante uitvoering
 • Speciale vormgeving voor extra draagcomfort met nekkussen e.d.
 • Het aanmeten is gratis op Alpine’s hoofdkantoor te Soesterberg of op een Alpine aanmeetpunt bij jou in de buurt.
 • 3 weken na het aanmeten ontvang je jouw oordoppen in huis.

Aanmeten in Soesterberg

Aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan op het hoofdkantoor van Alpine, hier profiteer je van de snelste levertijd van 2 weken. Plaats van tevoren een bestelling en maak hier een afspraak in onze online agenda. Tijdens de afspraak nemen we de order samen door en kunnen eventuele wijzigingen nog worden aangebracht.

Aanmeten elders in het land

Woon je verder weg? Dan bestel je de oordoppen online en maak je via de link in de orderbevestiging een afspraak bij 1 van de 200 aanmeetlocaties.

Op maat

Zachte oordoppen op maat sluiten perfect aan op jouw oor en gehoorgang. Je hebt de keuze uit verschillende filters, die elk een ander dempingsniveau bieden.

Tijdens het opstijgen en landen van een vliegtuig kan je last krijgen van de drukverschillen wat kan leiden tot oorpijn.

Reis oordoppen op maat

Tijdens het opstijgen en landen van een vliegtuig kan je last krijgen van de drukverschillen wat kan leiden tot oorpijn. Om oorpijn te voorkomen en het achtergrondlawaai te dempen zijn de oordoppen uitgevoerd met een speciaal akoestisch filter.

100% op maat, 100% gemak

De FlyFit Custom 4D oordoppen zijn gemaakt van zacht materiaal wat voor extra draagcomfort zorgt. Daardoor voelen de oordoppen ook nog comfortabel met gebruik van een nekkussentje. Dankzij de digitale productietechniek is de pasvorm uiterst nauwkeurig. Aan deze ‘4D-technologie’ hebben de otoplastieken hun naam dan ook te danken. Niet alleen de buitenkant van de oordop bestaat uit maatwerk, ook het geluidskanaal aan de binnenkant kan dankzij de computerscan op zeer precieze wijze worden vormgegeven. 100% op maat en 100% gemak dus.

Uniek in Europa: mini-grip uitneemhulp

Het verwijderen van oordoppen uit de oren gaat niet altijd even soepel. Alpine biedt daarom als eerste in Europa een unieke uitneemhulp, die de mini-grip genoemd wordt. Dankzij een klein en onopvallend lipje heb je meer grip en verwijder je eenvoudig de vliegoordop uit je oor. De mini-grip is van hetzelfde soepele materiaal als de oordop gemaakt, waardoor de gehoorbeschermers comfortabel blijven zitten tijdens een lange vlucht.

Eigen naam en uniek nummer op oordoppen

Oordopjes raken snel kwijt of verward met die van een ander. Onze otoplastieken zijn stuk voor stuk voorzien van een uniek nummer en je eigen voornaam. Hierdoor is de eigenaar van de oordop altijd eenvoudig en snel te traceren.

Nabestellen met bewaarde scan

Naast het feit dat Alpine FlyFit Custom 4D oordoppen de perfecte pasvorm hebben, levert het digitale productieproces nog een ander voordeel op. Je scans en gegevens worden door ons bewaard, waardoor je altijd oordoppen kunt nabestellen. Handig bij eventueel verlies of wanneer je een andere uitvoering wilt aanschaffen, bijvoorbeeld oordoppen voor het slapen of feesten.

Dempingswaarden

Het meest gebruikte filter voor deze uitvoering is het rode (F8) filter. Mocht je meer of minder demping willen dan is dat natuurlijk mogelijk (zie: Hoeveel dempt het filter?). Dit kan je tijdens het aanmeten van de oordoppen bespreken. Het filter is getest door het TNO naar de standaarden van EN 352-2. In onderstaande tabel staan de resultaten van de gemiddelde geluidswaarden (Mf), de standaarddeviatie (Sf) en APV84 in dB voor testfrequenties tussen de 125-8000 Hz.

F8 rood 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Gemiddelde dempingswaarden: Mf in dB 17,8 19,7 22,2 26,0 32,8 35,4 39,1
Standaarddeviatie: Sf in dB 5,0 5,0 4,1 5,5 3,5 3,6 6,6
APV84 12,8 14,7 18,1 20,5 29,3 31,8 32,5
F8 rood SNR=25

* Deze filters hebben een CE-markering en zijn door PZT volgens EN 352-2 getest.
** Dit advies is een indicatie. We geven je graag advies op maat.

Alpine AOP III Cone – Conformiteitsverklaring

1 beoordeling voor FlyFit Custom 4D – 1 set

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen kochten ook