• Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis
[aws_search_form]

CHEERS... AND LOVE YOUR EARS!

Maak kans op oordoppen op maat t.w.v. €119,-

Met een biertje in de hand en je vrienden aan je zijde luisteren naar je favoriete muziek. Dat is pas genieten! De sfeer is goed en de tracks knallen uit de speakers. Het enige vlekje op de zonnige horizon is dat je bij festivals en concerten binnen vijf minuten al kans loopt op een (permanente) gehoorbeschadiging. Een kater voor je oren die vaak niet meer over gaat. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen door gehoorbescherming te dragen. Daarom geeft Jupiler in samenwerking met Alpine Hearing Protection op maat gemaakte oordoppen weg, t.w.v. €119,-. Je leest hier wat de voordelen zijn van deze unieke oordoppen en hoe je precies kans maakt op een setje!

Ultieme muziekbeleving, zonder piep in je oren

Met Alpine filteroordoppen hoor je de muziek uitstekend, kun je je vrienden perfect verstaan en heb je na een muzikaal uitstapje geen vervelende piep in je oren. De zachte oordoppen op maat sluiten perfect aan op jouw oor en gehoorgang. Je hebt de keuze uit verschillende filters, die elk een ander dempingsniveau bieden. Voor iedere muziekliefhebber bestaat dus de ideale gehoorbeschermer!

Hoe maak ik kans?

Vul je gegevens in op deze pagina en maak kans op een set op maat gemaakte oordoppen t.w.v. €119,-. Deelnemen aan de actie kan vanaf 16 juli 2018 tot en met 1 oktober 2018. De winnaars worden op  3 oktober bekend gemaakt.

Actievoorwaarden

  • Meedoen kan vanaf 16 juli 2018 tot en met 1 oktober 2018.
  • Minimale leeftijd deelnemer: 18 jaar.
  • Maximaal 1 inschrijving per persoon.
  • In totaal zullen er vijf winnaars geselecteerd worden. De winnaars ontvangen hierover bericht per e-mail op 3 oktober 2018. Heb je geen mail ontvangen, dan heb je helaas geen prijs gewonnen.
  • Elke winnaar ontvangt een set PartyPlug oordoppen op maat t.w.v. €119,-.
  • Om de oordoppen op maat te maken moet er een afdruk gemaakt worden van je gehoorgang. Winnaars kunnen tot uiterlijk 1 juli contact opnemen met Alpine Hearing Protection om een afspraak te maken voor het aanmeten van de oordoppen.
  • Het aanmeten gebeurt op het kantoor van Alpine Hearing Protection in Soesterberg. Hiervoor wordt in overleg met de winnaars een afspraak gemaakt.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
Jupiler pack winactie - Alpine Hearing Protection

Top