Muziek Oordopjes

Veilig genieten van muziek

Muziek Oordopjes

Tijdens het uitgaan staat de muziek vaak erg hard. Zo hard dat het schadelijk is voor je gehoor. Bij concerten en festivals bijvoorbeeld. Maar ook in de kroeg en zelfs in de bioscoop staat het geluid vaak op ‘standje gehoorschade’. Wij juichen het volop genieten van muziek en het doen van leuke dingen alleen maar toe! Maar bescherm wel je gehoor. Hoe kun je blijven genieten van uitgaan en goede muziek, zonder gehoorbeschadiging op te lopen? Je leest het antwoord hier!

Oordoppen speciaal voor muziek

Is het niet zonde om oordoppen te dragen tijdens het uitgaan? Kun je dan nog wel écht genieten van de muziek? Met PartyPlug oordoppen met speciale akoestische filters kan dat zeker! Niet alleen blijft de kwaliteit van de muziek en de muziekbeleving optimaal, je kunt ook nog gewoon een gesprek voeren. De oordoppen zitten comfortabel en zijn bijna niet zichtbaar in je oren.

Risico’s van uitgaan zonder oordopjes

Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van de risico’s van harde muziek tijdens het uitgaan. Toch draagt nog lang niet iedereen gehoorbescherming. Misschien heb je zelf wel eens een piep in je oren gehad na het stappen. Dat noem je ook wel tinnitus. Heel irritant, of niet? In de eerste fase gaat die piep vaak na verloop van tijd vanzelf weer weg. Maar een volgende keer duurt het langer voordat het piepen of suizen weg is. Het kan ook zijn dat je al minder hoort op het moment dat er veel mensen om je heen praten. Op een gegeven moment is de gehoorschade permanent. Je hoort het suizen dan in meer of mindere mate áltijd. En je hoort minder goed. Je kunt ook merken dat hele zachte geluiden voor jou heel hard klinken en pijn doen aan je oren. Je bent dan overgevoelig voor geluid. Dat heet hyperacusis.

Muziek Oordopjes : Optimaal Genieten Van Muziek 66
3.82 / 5 (66 votes)
3.82 5
3.82

Deze DJ’s en producers beschermen hun gehoor met Alpine

 Laidback Luke

“Mijn oren zijn mijn belangrijkste instrument. Je loopt sneller schade op dan je denkt.”

Paul Mayson

“Ik ben fulltime met muziek bezig en dan is je gehoor het allerbelangrijkste dat je hebt”

Blijf genieten van muziek en uitgaan, maar mét oordopjes!

Bij Alpine Hearing Protection vinden we het belangrijk dat iedereen kan blijven genieten van muziek en uitgaan. Daarom hebben we speciale oordoppen met filters die ervoor zorgen dat de muziek niet vervormt en dat de muziekbeleving geweldig blijft. Én daarom kan je op steeds meer festivals en concerten PartyPlug oordopjes van Alpine kopen!

Muziek Oordopjes & Accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief