Feest Oordopjes

Let's Party!

Feest Oordopjes

Voor veel mensen is urenlang dansen in een club maximaal genieten! Bezoek jij ook regelmatig een tof feest? Denk dan wel even aan oordopjes. De muziek staat bij dance events namelijk vaak zo hard dat je een gehoorbeschadiging kunt oplopen. Wees lief voor je oren tijdens het feesten! Wij geven je 3 tips.

Piep in je oor

57% van de jongeren heeft wel eens last van een piep in het oor na het stappen. Dat blijkt uit onderzoek dat in 2015 werd gedaan door TSN NPO. Herkenbaar? Vaak gaat zo’n piep vanzelf weg, maar het kan ook permanent worden. Als je eenmaal blijvende gehoorschade hebt opgelopen, is er weinig meer aan te doen. Neem daarom onze tips ter harte en feest veilig voor je gehoor!

Ear Plugs to go Clubbing
Feest Oordopjes

Tips voor gehoorbescherming tijdens danceparty’s

  1. Ga niet te dicht bij de boxen staan.
    Het klinkt misschien flauw, maar je oren zullen je dankbaar zijn. Een paar meter verder van de boxen scheelt al een heleboel!
  2. Gun je oren af en toe pauze.
    Zoek zo nu en dan een rustigere plek op. Dan kunnen de trilhaartjes in je oren zich een beetje herstellen. Dankzij deze trilhaartjes kun jij namelijk horen. Maar ze raken beschadigd door het harde geluid. Zorg dat dit niet blijvend wordt!
  3. De belangrijkste tip van de 3! Draag kwalitatief goede gehoorbescherming.
    Er bestaan verschillende soorten gehoorbescherming. Wij raden aan om tijdens een dance event oordopjes met een filter te dragen. Want hiermee geniet jij het meest van het feest! PartyPlug oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor uitgaanspubliek. Ze beschermen je gehoor, maar sluiten je niet volledig af van de buitenwereld. Ze brengen het volume van de muziek terug naar een veilig niveau en de kwaliteit van de muziek blijft goed. Bovendien kun je nog gewoon een gesprek met je vrienden voeren. Wel zo gezellig!

Oordopjes die lekker zitten

Door het zachte AlpineThermoShape™ materiaal voel je PartyPlug oordoppen op een gegeven moment bijna niet meer zitten. Ze zijn bovendien nauwelijks zichtbaar in je oren. Je kunt kiezen voor transparant, wit, zilvergrijs of zwarte PartyPlug oordopjes.

Bezoek je regelmatig dancefeesten?

Overweeg dan eens om speciale oordoppen op maat te laten maken. Oordoppen op maat hebben de meest ideale pasvorm en gaan lang mee. De pasvorm blijft gemiddeld 4 à 5 jaar goed. Je oren blijven namelijk je hele leven veranderen.

Love your ears en feest met gehoorbescherming!

Dancefeest Met Oordopjes: Let's Party! 26
4.33 / 5 (26 votes)
4.33 5
4.33

Feest Oordopjes & Accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief