Feest oordopjes

Hele nacht door met goed gehoorShop Feest oordopjes

Voor veel mensen is urenlang dansen in een club maximaal genieten! Bezoek jij ook regelmatig een tof feest? Denk dan wel even aan oordopjes. De muziek staat bij dance events namelijk vaak zo hard dat je een gehoorbeschadiging kunt oplopen. Wees lief voor je oren tijdens het feesten! Wij geven je 3 tips.

Piep in je oor

57% van de jongeren heeft wel eens last van een piep in het oor na het stappen. Dat blijkt uit onderzoek dat in 2015 werd gedaan door TSN NPO. Herkenbaar? Vaak gaat zo’n piep vanzelf weg, maar het kan ook permanent worden. Als je eenmaal blijvende gehoorschade hebt opgelopen, is er weinig meer aan te doen. Neem daarom onze tips ter harte en feest veilig voor je gehoor!

Tips voor gehoorbescherming tijdens danceparty’s

  1. Ga niet te dicht bij de boxen staan.
    Het klinkt misschien flauw, maar je oren zullen je dankbaar zijn. Een paar meter verder van de boxen scheelt al een heleboel!
  2. Gun je oren af en toe pauze.
    Zoek zo nu en dan een rustigere plek op. Dan kunnen de trilhaartjes in je oren zich een beetje herstellen. Dankzij deze trilhaartjes kun jij namelijk horen. Maar ze raken beschadigd door het harde geluid. Zorg dat dit niet blijvend wordt!
  3. De belangrijkste tip van de 3! Draag kwalitatief goede gehoorbescherming.
    Er bestaan verschillende soorten gehoorbescherming. Wij raden aan om tijdens een dance event oordopjes met een filter te dragen. Want hiermee geniet jij het meest van het feest! PartyPlug oordopjes zijn speciaal ontwikkeld voor uitgaanspubliek. Ze beschermen je gehoor, maar sluiten je niet volledig af van de buitenwereld. Ze brengen het volume van de muziek terug naar een veilig niveau en de kwaliteit van de muziek blijft goed. Bovendien kun je nog gewoon een gesprek met je vrienden voeren. Wel zo gezellig!

Oordopjes die lekker zitten

Door het zachte AlpineThermoShape™ materiaal voel je PartyPlug oordoppen op een gegeven moment bijna niet meer zitten. Ze zijn bovendien nauwelijks zichtbaar in je oren. Je kunt kiezen voor transparant, wit, zilvergrijs of zwarte PartyPlug oordopjes.

Bezoek je regelmatig dancefeesten?

Overweeg dan eens om speciale oordoppen op maat te laten maken. Oordoppen op maat hebben de meest ideale pasvorm en gaan lang mee. De pasvorm blijft gemiddeld 4 à 5 jaar goed. Je oren blijven namelijk je hele leven veranderen.

Love your ears en feest met gehoorbescherming!

Oordopjes voor uitgaan

Oordopjes voor muziek

Festival

Als festivalbezoeker ga je maar met één reden naar festivals: genieten! Vooral van je favoriete muziek natuurlijk. Heerlijk! Vergeet je alleen niet je gehoor te beschermen? Dan kun je name...

LEES MEER
Concert

Of je nou kiest voor een rockconcert in de Ziggo Dome of een klassiek concert in het Concertgebouw, het volume komt al snel ver boven de 90 decibel uit. Dat is al binnen een uur schadelijk v...

LEES MEER
Feest

Voor veel mensen is urenlang dansen in een club maximaal genieten! Bezoek jij ook regelmatig een tof feest? Denk dan wel even aan oordopjes. De muziek staat bij dance events namelijk vaak zo...

LEES MEER
Bioscoop

Op een onverwacht moment knalt het geluid ineens uit de boxen van de bioscoop. Je oren doen er (bijna) zeer van. Herken je dit? Je staat er misschien niet bij stil, maar ook in de bioscoop s...

LEES MEER
Top