Muzikanten Oordopjes

Verlies de muziek nooit

Muzikanten oordopjes

Op het podium of in de studio, niets geeft zo’n kick om muziek te maken. Het maakt niet uit of je dat nu in je eentje doet, in een band of met een orkest. En of je nu een professional bent, of een amateur is eigenlijk ook van minder belang. Het plezier van het muziek maken staat voorop. Het liefst met een beetje volume, toch?

Wij geven je graag als tip mee om vooral goede gehoorbescherming te gebruiken. Een beetje drumstel produceert al gauw 100 decibel aan geluid. Als je daar langer dan zeven minuten naar luistert loop je grote kans op gehoorschade. En aangezien het oor toch het belangrijkste lichaamsdeel is van muzikanten, is het zaak deze extra goed te beschermen.

Voorkom gehoorschade, gebruik gehoorbescherming

Veel beroepsmuzikanten hebben helaas al gehoorschade opgelopen. Eric Clapton is na een tour een tijdje echt doof geweest. En Ian McKay, roadie van Motörhead vertelde ooit eens aan een popblad: “Ik heb mensen voor het podium zien kronkelen van de pijn. Zelf moest ik de zaal verlaten omdat ik het gevoel had dat mijn organen werden verbouwd!”. Dat wil jij natuurlijk niet.

Oordopjes Voor Muzikanten | Nooit Een Piep In Je Oor! 47
4.22 / 5 (47 votes)
4.22 5
4.22
Earplug for musicians Musicsafe pro
Oordopjes voor muzikanten

Muzikanten oordopjes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief