Oordopjes voor drummers

Keep the rhythm

Drummer oordoppen

Het is ook wel lekker om eens helemaal los te gaan op je drumkit. Even stevig uithalen op de hanging toms en de bekkens. En dat hoor je. Niet alleen je bandleden, maar jij ook. Prima natuurlijk, maar soms kan het ook te hard gaan. Zo hard dat je een grote kans loopt op een blijvende gehoorbeschadiging. Dat begint met een tijdelijke piep in de oren na een oefensessie in de studio tot en met permanente doofheid. En dat wil je als muzikant absoluut niet.

We willen graag dat jij lekker in je ritme blijft en zonder gehoorschade kan blijven drummen. Speciaal voor drummers hebben we de MusicSafe oordopjes. De unieke filters dempen alleen de piekgeluiden. Het zijn eigenlijk twee volumeknoppen die je in je oren draagt. Je hoort het volledige geluid van de band, alleen wat zachter.

MusicSafe oordopjes bevatten speciale akoestische filters. Je kunt gewoon met je bandleden praten. Ze zijn gemaakt van een duurzame, flexibele thermoplastische kunststof en daardoor zitten ze ook nog eens zeer comfortabel. Het unieke ontwerp van de gehoorbescherming voorkomt dat je je afgesloten voelt van de buitenwereld. Onze MusicSafe oordopjes zijn als beste getest door de Consumentenbond. De MusicSafe Classic heeft twee verschillende filtersets en de MusicSafe Pro drie.

 

Oordopjes Voor Drummers: Keep The Rhythm 31
4.86 / 5 (31 votes)
4.86 5
4.86
earplugs-drummers-large
Drummer oordoppen

Drummer oordoppen & accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief