Oordopjes voor gitaristen

Take it to the bridge

Oordopjes voor gitaristen

Als gitarist ben je vaak de voorman van de band. En dat willen we voor jou graag zo houden. Wist je dat bijna alle topgitaristen gehoorbescherming gebruiken? Omdat zij weten dat als je een set van twee uur speelt, je oren te lang bloot kunnen staan aan te hard geluid. Bijvoorbeeld tijdens een optreden op Noorderslag of Pinkpop. Of tijdens het oefenen in de studio waar het geluid vaak blijft hangen.

Speciaal voor muzikanten hebben we MusicSafe oordoppen. Comfortabele gehoorbescherming die je amper in je oren voelt en alleen het schadelijke geluid wegfilteren. De complete muziek van de band kun je nog gewoon horen, alleen op een iets zachter niveau. En natuurlijk kun je gewoon met je bandleden praten en hoor je het publiek.

De MusicSafe gehoorbeschermers zijn gemaakt van een speciale, duurzame en flexibele thermoplastische kunststof waardoor ze zeer comfortabel zitten. Het unieke ontwerp van de gehoorbescherming voorkomt dat je je afgesloten voelt van de buitenwereld. De MusicSafe is als beste getest door de Consumentenbond. De MusicSafe Classic heeft twee verschillende filtersets en de MusicSafe Pro drie.

Oordopjes Voor Gitaristen: Take It To The Bridge 21
4 / 5 (21 votes)
4 5
4
earplugs-guitar-large
Oordopjes voor gitaristen

Oordopjes voor gitaristen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief