oordoppen op maat van Alpine

Onze zachte otoplastieken of anders gezegd oordoppen op maat bieden ultiem comfort en gehoorbescherming, middels verschillende filters kan de gewenste demping gekozen worden. Naast een optimale pasvorm en bescherming is het tevens mogelijk de oordoppen op kleur te personaliseren. De oordoppen op maat zijn voor veel verschillende toepassingen te gebruiken, zoals motorrijden, zwemmen, slapen en tijdens festivals.

De voordelen van Alpine Gehoorbescherming oordoppen op maat:

  • 3 maanden pasvorm garantie
  • Niet tevreden, geld terug
  • Levenslange gratis filterwissel voor meer/minder demping
  • Landelijk servicenetwerk > 350 vestigingen voor garantie en nazorg (filterwissel, doormeten)
  • Gratis lektesten op afspraak of tijdens een van onze events in het land (beurzen, festivals etc.)
  • Otoplastiek afdrukken krijg je mee in een handig bewaardoosje. Bij verlies of als je een extra set bij wilt laten maken, hoeft er niet opnieuw aangemeten te worden
  • Hofleverancier van Nationale Politie, Defensie en ambulancediensten

OORDOPPEN OP MAAT AANMETEN IN SOESTERBERG VANAF €119,-

Op ons kantoor in Soesterberg kun je oordoppen laten aanmeten door  een van onze gediplomeerde otometristen. Je betaalt voor de oordoppen inclusief het aanmeten €119,-*. Maximaal 4 weken nadien worden de otoplastieken inclusief de afdrukken bij je thuis bezorgd. Maak direct een afspraak door gebruik te maken van het formulier hiernaast.

Prijzen van de Shooter Custom en MusicSafe Custom wijken hiervan af.

NIEUW: OORDOPPEN OP MAAT THUIS AANMEET SERVICE VOOR  €30,-

Onze professionals komen nu ook bij je thuis, op je werk, of een andere locatie in Nederland langs om jouw oordoppen aan te meten. Voor slechts €30,- extra hoef je de deur niet meer uit en maak je gebruik van deze handige, nieuwe service. Bestel en betaal de oordoppen op de site en wij bellen je binnen 3 werkdagen voor een afspraak. Afspraken zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00. Uiterlijk 2 weken na de datum van aanmeten ontvang je de otoplastieken inclusief de afdrukken. Onze aanmeet service op locatie is uniek in Nederland en ideaal als je wat minder centraal woonachtig bent!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief