Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf €20,-
 • Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis

Oordoppen op maat

Comfortabele gehoorbescherming

 • Home Oordoppen op maat

Onze zachte oordoppen op maat, ook wel otoplastieken genoemd, bieden ultiem comfort en beschermen je gehoor tegen gehoorschade. Je hebt tijdens het aanmeten van onze Alpine Custom 4D oordoppen de keuze uit verschillende filters, zodat je de gewenste demping hebt. Voor elke situatie bestaat een ideale oordop. Zo zijn er oordoppen op maat speciaal voor het motorrijden, zwemmen, slapen en feesten.

Alpine Custom 4D: 100% op maat, 100% gemak

Op maat gemaakte oordoppen hebben de ideale pasvorm, omdat tijdens het aanmeten een afdruk van het oor gemaakt wordt. Op deze manier is elke op maat gemaakte oordop uniek. Dankzij de digitale productietechniek is de pasvorm uiterst nauwkeurig. Niet alleen de buitenkant van de oordop bestaat uit maatwerk, ook het geluidskanaal aan de binnenkant wordt dankzij de computerscan op zeer precieze wijze vormgegeven. Zo weet je zeker dat jouw op maat gemaakte oordop perfect in het oor past. Het dempingsniveau is bovendien 100 procent reproduceerbaar.

Levenslange gratis filterwissel

Bij het aanmeten heb je de keuze uit diverse filters welke voor verschillende dempingen zorgen. Deze filters kun je levenslang gratis laten wisselen. Ook kun je op elk gewenst langskomen voor een gratis lektest, om te controleren of de oordoppen nog goed afsluiten.

Oordoppen op maat aanmeten in Soesterberg

Op ons kantoor in Soesterberg kun je oordoppen laten aanmeten door een van onze gediplomeerde otometristen. 2 weken nadien worden de otoplastieken bij je thuis bezorgd. Maak direct een afspraak door gebruik te maken van het formulier hiernaast.

Prijzen van de Shooter Custom 4D en MusicSafe Custom 4D wijken hiervan af.

Plan je aanmeet afspraak

De voordelen van Alpine Gehoorbescherming oordoppen op maat:

 • 3 maanden pasvorm garantie
 • Niet tevreden, geld terug
 • Levenslange gratis filterwissel voor meer/minder demping
 • Gratis lektesten op afspraak of tijdens een van onze events in het land (beurzen, festivals etc.)
 • Eigen voornaam en uniek nummer op oordoppen
 • Bij verlies of als je een extra set bij wilt laten maken, hoeft er niet opnieuw aangemeten te worden. Wij bewaren de scangegevens van je otoplastieken.
 • Leverancier van Nationale Politie, Defensie en ambulancediensten

Alpine aanmeetpunt bij jou in de buurt

Het is ook mogelijk om je oordoppen aan te laten meten bij een Alpine aanmeetpunt bij jou in de buurt. Dankzij ons landelijke netwerk heb je keuze uit maar liefst 60 verschillende aanmeetpunten, verspreid over heel Nederland.

 1. Bestel de gewenste oordoppen op maat in de Alpine webshop. Je kunt pas terecht bij een aanmeetlocatie als je de bestelling hebt geplaatst.
 2. Je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling een betaalbewijs.
 3. In de e-mail met het betaalbewijs staat het centrale telefoonnummer vermeld waar je naar toe kunt bellen voor het maken van een afspraak.
 4. Je kunt nu bij een aanmeetpunt naar keuze een afspraak maken voor het laten aanmeten van je oordoppen.
 5. Neem je betaalbewijs (e-mail) geprint mee naar je afspraak.

Levertijd

Na het aanmeten worden de afdrukken opgestuurd naar ons laboratorium. Hier worden de afdrukken gescand, 3-D verwerkt en vervolgens worden je op maat gemaakte oordoppen geproduceerd. Zodra de oordoppen verzonden zijn, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace code. Uiterlijk 3 weken na het aanmeten ontvang je jouw oordoppen in huis.

Aanmeetpunten - Oordoppen op maat - Alpine Hearing Protection

Oordoppen op maat

Top