Oordoppen voor in het hotel

Geen last meer van hotelgangers

Oordopjes voor in het hotel

De kamer is ruim, de minibar gevuld en je hebt een prachtig uitzicht over de stad. Je hotel is een prima keuze gebleken om je vakantie te vieren. Maar dan hoor je slaande deuren, een knetterende TV twee kamers verderop en het doorspoelen van het toilet boven je. Geluidsoverlast staat nog steeds in de top-drie van de grootste hotelergernissen. Weg is het vakantiegevoel.

Hotelgangers die ongestoord willen genieten van hun nachtrust, kiezen voor onze SleepSoft oordopjes. Gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof met een zeer groot draagcomfort. Door de warmte van het oor, vormen de oordopjes zich snel naar je gehoorgang. En de open kanaaltjes in de filters voorkomen drukverschillen en zorgen ervoor dat er geen afgesloten gevoel ontstaat. Lekker slapen zonder een vervelende druk op je oren.

De SleepSoft oordopjes sluiten je oor niet helemaal af, maar dempen wel hinderlijke geluiden zoals straatlawaai of hard gelach op de hotelgang. De wekker kun je natuurlijk nog wel horen. Als je die op je vakantie al wilt gebruiken natuurlijk.

Met Oordopjes Genieten van de Rust & Stilte op je Hotelkamer 7
4.5 / 5 (7 votes)
4.5 5
4.5
Ear Plugs for your hotel stay
Oordopjes voor in het hotel

Oordopjes voor in het hotel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief