Strand Oordopjes

Zonnebaden op het strand

Oordopjes voor op het strand

Heerlijk een dagje naar het strand. De koelbox vol, zonnebril op de neus en natuurlijk de zonnebrandcrème onder handbereik. Af en toe neem je een lekkere duik in zee en verder is het vooral zonnebaden. Soms met een muziekje op de oren en soms doezel je even weg in het zonnetje. Jammer alleen van al die gillende kinderen en het feit dat je na elke duik water in je oor krijgt.

Wil je echt genieten van je dagje strand, gebruik dan onze SwimSafe oordopjes. Speciaal gemaakt voor zwemmers. Ze voorkomen dat je water in je oor krijgt, waardoor de kans op een oorontsteking fors afneemt. Natuurlijk kun blauwe wasbolletjes gebruiken, maar die sluiten het oor juist te veel af. Daardoor ontstaat er onnodig grote druk op het binnenoor en kans op een binnenoorontsteking.

Een bijkomend voordeel is dat onze oordopjes ook nog eens hard omgevingslawaai dempen. Je kunt gewoon met je vrienden en vriendinnen blijven kletsen, maar het gegil van kinderen hoor je niet meer. Met onze SwimSafe oordopjes heb je een lekkere, relaxte dag op het strand.

Oordopjes Voor Op Het Strand: Zonnebaden Op Het Strand 4
5 / 5 (4 votes)
5 5
5
Ear Plugs when on vacation
Oordopjes voor op het strand

Oordopjes voor het strand

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief