Schooljaar 2018-2019 is bijna aangebroken. Dat betekent natuurlijk dat scholieren weer hun Back to School spulletjes mogen gaan inslaan. Een nieuwe agenda, tof kaftpapier, een bijpassende etui en je zoon of dochter is er bijna helemaal klaar voor. Bijna, omdat er aan dit lijstje nog een ding ontbreekt. Namelijk de Back to School must-have van dit moment: de Alpine Muffy oorkap! In deze blog lees je waarom ook jouw kind niet zonder onze Muffy kan.

Muffy oorkappen zien er vet uit, zijn verkrijgbaar in zes vrolijke kleuren (nu ook in fris oranje!) en zijn bovendien multifunctioneel.

Helpt met focussen

In de klas kan het nog weleens rumoerig zijn. Zeker omdat de klassen steeds groter worden. Dit kan het concentreren op de les of een toets in de weg staan. Steeds meer scholieren dragen daarom gehoorbescherming in de klas. Op deze manier kunnen zij zich  toch tijdens de les in alle rust en stilte op de stof focussen. Ook kids met ADHD, ADD of autisme hebben veel profijt bij het dragen van gehoorbescherming. Met Alpine Muffy kunnen zij zich altijd en overal even afsluiten van de buitenwereld.

Feestje, ook voor je oren

Alpine Muffy is niet alleen handig voor een betere concentratie. De oorkappen voorkomen natuurlijk ook gehoorschade in lawaaiige omgevingen. Denk bijvoorbeeld aan festivals, concerten, optochten en vuurwerkshows. Uit recent onderzoek van Erasmus MC blijkt dat bijna één op de zeven jonge kinderen gehoorschade heeft door lawaai. Door oorkappen te dragen, worden schadelijke geluiden gedempt en kan je kind toch onbezorgd deelnemen aan het feestje.

Cool design

Dankzij het frisse en hippe design van de Muffy, is het ook absoluut geen straf om de oorkap te dragen. De zes verschillende kleuren helpen je met mixen en matchen. Alpine Muffy wordt daarnaast vaak in diverse media en bij kids van Bekende Nederlanders gespot! Lees ook 5x Alpine Muffy in de schijnwerpers

Groeit met je mee

De oorkappen zijn robuust, op maat verstelbaar, inklapbaar en gemakkelijk schoon te maken. Daardoor gaan ze jaren mee. Of je dus je nieuwe schooljaar begint op de basisschool of op de middelbare school, Muffy groeit met je mee!

Heeft jouw zoon of dochter Alpine Muffy al in de schooltas zitten? Nee? Plaats dan vandaag nog voor 20.00 uur je bestelling, dan heb je de oorkap morgen al in huis.