Kinderoordopjes

Meer plezier voor de kids

Oordopjes voor kinderen

Soms kan geluid voor die kleine donderstenen net te veel zijn. In zwembaden bijvoorbeeld en tijdens gymlessen, weerkaatst het geluid alle kanten op. En door al dat geluid, kunnen kinderen al snel overprikkeld raken en hun concentratie verliezen. Het is niet voor niets dat kinderen met bijvoorbeeld ADHD wordt aangeraden om geregeld in een zo stil mogelijke omgeving te zijn.

Een kinderoor is gevoeliger voor extreme geluiden dan oren van volwassenen. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van hyperacusis, hooggevoeligheid voor geluid. Kinderen met deze aandoening kunnen fysiek pijn hebben als geluid voor hen te hard staat. Kinderen met een hoge gevoeligheid voor geluid hebben vaak last van concentratiestoornissen en raken chronisch vermoeid. Daarom wordt er geadviseerd om kinderen een gehoorkap te laten dragen of oordopjes voor kinderen in te doen.

Ook tijdens het zwemmen of douchen is bij kinderen de kans op een pijnlijke oorontsteking, groter dan bij volwassenen. Niet voor niets raden artsen aan kinderen tijdens het zwemmen oordopjes te geven om oorontstekingen te voorkomen.

Oordopjes Voor Kinderen: Meer Plezier Voor De Kids 60
3.75 / 5 (60 votes)
3.75 5
3.75
Earplugs for Kids

Oordopjes voor kinderen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief