Oordopjes voor in de bioscoop

Ook in de bioscoop staat het geluid vaak schadelijk hard

Bioscoop oordopjes

Op een onverwacht moment knalt het geluid ineens uit de boxen van de bioscoop. Je oren doen er (bijna) zeer van. Herken je dit? Je staat er misschien niet bij stil, maar ook in de bioscoop staat het geluid vaak harder dan veilig is voor je gehoor. Toch is het heerlijk om je te laten meeslepen  door een goede film met overweldigend dolby surround geluid. Ons advies? Neem oordopjes mee als je naar de bioscoop gaat en geniet van de film zonder dat je gehoorschade oploopt. Wil je weten wat voor soort oordopjes de filmbeleving optimaal houden? Lees dan nog even verder!

OORDOPJES BIJ DE HAND

Bij Alpine willen we graag dat mensen zo veel mogelijk genieten van het leven. Dat doen we door hoogwaardige gehoorbeschermers te bieden voor onder meer uitgaanspubliek, zoals bioscoopbezoekers. In onze visie heb je meer plezier van de dingen die je doet als je geen last hebt van schadelijk of hinderlijk geluid. Omdat het geluid in de bioscoop kan oplopen tot ruim boven de 100 decibel raden wij aan tijdens de film oordopjes in te doen. Bij de film Inception werden zelfs uitschieters van 118 decibel gemeten. Bij zo’n volume kunnen je oren pijn doen en heb je kans op oorsuizingen en soms zelfs blijvende gehoorschade. En dat lijkt ons nu net niet de bedoeling van een gezellig avondje uit.

earplugs for at the movies
Bioscoop oordopjes

OORDOPJES DIE DE BIOSCOOPBELEVING BEHOUDEN

Met de gehoorbescherming van Alpine zit je altijd safe in de bioscoop. Het dragen van oordopjes hoeft helemaal niet ten koste te gaan van de filmbeleving. PartyPlug oordopjes van Alpine hebben speciale filters. Die brengen het geluid terug naar een veilig niveau zonder dat het geluid vervormt. PartyPlug oordopppen zijn gemaakt van het super zachte AlpineThermoShape™ materiaal. Daardoor zitten ze ook nog eens erg comfortabel. Denk dus voordat je naar de film gaat altijd even aan je oordopjes!

Oordopjes Voor In De Bioscoop: Onvergetelijke Film! 31
4.27 / 5 (31 votes)
4.27 5
4.27

Bioscoop oordopjes & Accessoires

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief