Oordopjes voor het slapen

En morgen gezond weer op

Oordopjes voor het slapen

Even alles achter je laten en genieten van een ongestoorde nachtrust. Heerlijk toch? Maar helaas is dat niet iedereen altijd gegund. Lawaaierige buren of een snurkende partner staan in de top drie als het gaat om geluidsoverlast. Niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook in hotels of op de camping. Oordopjes voor slapen komen dan om de hoek kijken.

Ongeveer twintig procent van de Nederlanders heeft wel eens moeite om in slaap te komen. Terwijl je partner lekker in dromenland verkeert (en wellicht ligt te snurken), zit jij rechtop in je bed. Eén nachtje niet goed kunnen slapen is tot daar aan toe. Maar komt het vaak voor, dan is het raadzaam een arts te raadplegen. Een goede nachtrust bevordert de gezondheid. Het lichaam komt tot rust en kan zich herstellen. Mensen die te weinig slapen raken overdag sneller vermoeid en prikkelbaar en kunnen zich minder goed concentreren.

De oorzaken van slapeloosheid zijn heel divers. Uiteenlopend van het piekeren over problemen tot en met te veel koffie drinken of een snurkende partner. Kun je niet slapen vanwege te harde geluiden, kijk dan eens hier voor onze speciale SleepSoft slaapdoppen.

Oordopjes Voor Het Slapen: Slaap Lekker Door! 431
3.7 / 5 (431 votes)
3.7 5
3.7
Slaap oordoppen tegen snurken
Oordopjes voor het slapen

Oordopjes & accessoires voor het slapen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief