Oordopjes voor het zwemmen

Geen last meer van water in je oren

Oordopjes voor het zwemmen

Tijdens het zwemmen of douchen kan er water in je oren komen. Vind jij dit ook zo’n vervelend gevoel? Vooral kinderen hebben er vaak last van. Water in je oor kan zelfs behoorlijk pijn doen. Om te voorkomen dat er water in je oren komt bij het zwemmen, watersporten of douchen kun je speciale oordopjes gebruiken.

Zwemoordopjes

Iedereen kent wel het nare gevoel van water in je oren. Daarom bestaan er speciale oordopjes voor het zwemmen. Deze oordopjes voorkomen dat er water in je oren komt. Ze verkleinen zo bovendien de kans op een oorontsteking. En ze dempen ook het harde geluid in drukke zwembaden. Want vergis je niet, deze harde geluiden kunnen gehoorschade veroorzaken! Door speciale filters kun je het wel verstaan als er iemand tegen je praat. Wel zo handig. Zwemoordopjes zijn ook ideaal tijdens het watersporten. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt door kitesurfers, waterpoloërs, zeilers en golf- en windsurfers.

Earplugs for swimming and watersports swimsafe
Zwem oordoppen

Oorpijn door water bij je kind

Heeft je kind oorpijn na het zwemmen? Dat komt bij veel kinderen voor. Het is warm en vochtig in de gehoorgang na het zwemmen. De perfecte omgeving voor bacteriën. Een oorontsteking kan het gevolg zijn. Daarom wordt zo’n ontsteking van de gehoorgang ook wel zwemmersoor genoemd. Doe de volgende keer oordopjes in de oren van je zoon of dochter voordat hij of zij het water in gaat. Grote kans dat de oorpijn wegblijft! Er zijn speciale oordopjes voor kinderen die ervoor zorgen dat er geen water in de oren komt. Vergeet ook niet om oordopjes mee te nemen op vakantie! Een oorontsteking bij je kind is dan wel het laatste waar je op zit te wachten. Oordopjes verkleinen de kans dat je tijdens je vakantie op zoek moet naar een arts.

Oordopjes Voor Het Zwemmen: Geen last meer van water in je oren 155
3.7 / 5 (155 votes)
3.7 5
3.7

Oordopjes & accessoires voor het zwemmen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief