De beste oordoppen voor ADE, festivals en concerten

De beste oordoppen voor ADE, festivals en concerten

Het festivalseizoen loopt op zijn eind, maar dat betekent niet dat er geen events of feestjes meer op de planning staan. Oktober staat natuurlijk in het teken van ADE (Amsterdam Dance Event) en ook de concertagenda’s van grote venues en poppodia zitten lekker vol.  

De beste oordoppen voor ADE

Wist je dat ADE niet alleen het grootste dance-event van Nederland is, maar van heel de wereld! Jep, in oktober komen muziekliefhebbers van over de hele wereld naar Amsterdam om de laatste ontwikkelingen in de wereld van EDM te ontdekken maar vooral om ervan te genieten. Met meer dan 200 venues en meer dan 1000 events wordt het weer een onvergetelijke week.

Daar wil je goed op voorbereid zijn en oordoppen zijn een onmisbaar onderdeel van je ADE prep. Welke oordoppen neem jij mee? Wij hebben de beste keuzes voor je op een rij gezet:

 

Partyplug Pro

Onze bestseller van het festivalseizoen is natuurlijk ook de beste keuze voor ADE. De PartyPlug Pro oordoppen bieden 21 dB demping en hebben een non-lineaire filter. Dat betekent dat diverse tonen goed hoorbaar blijven wat een onvervalst goed resultaat geeft. Alsof je zelf aan de volumeknop draait!


Custom Made Partyplugs

Onze oordoppen zijn er voor iedereen, maar wie echt een ultieme fit en ervaring wil, kan voor custom made oordoppen gaan. Deze zijn 100% uniek, speciaal voor jou gemaakt én in toffe kleuren en edities (met glitter!) verkrijgbaar. 

Tijdens het aanmeten helpt ons team je ook met het kiezen van het juiste filter voor de allerbeste muziekervaring. Dit is voor iedereen weer anders en daarom extra fijn om te personaliseren! 

Op 20, 21 en 23 september hebben we een pop-up in Amsterdam Noord in de winkel van Hans Anders. Zo kunnen we extra veel mensen blij maken met op maat oordoppen, die dan ook nog op tijd binnen zijn. Wil je er zeker van zijn dat je oordoppen voor 18 oktober in huis hebt, laat ze dan uiterlijk 30 september aanmeten bij de pop-up of Alpine HQ in Utrecht! 

Klik op de onderstaande links om jouw afspraak te maken 


Afspraak maken Amsterdam Noord

Afspraak maken Alpine Utrecht


Partyplugs

Afhankelijk van je wensen is de Partyplug ook een goede keuze. Deze is van hetzelfde materiaal als de PartyPlug Pro maar heeft een lineair filter. Dit werkt iets anders maar biedt ook voldoende bescherming met 19 dB demping. Het dempt alle tonen en brengt ze terug naar een lager niveau. Heb je vaak last van piepende of schelle tonen? Dan is een lineair filter een goede keuze!


Meer weten over filters en het vinden van de juiste oordop? Lees dan dit artikel!


Eindeloos genieten met oordoppen

Welke oordoppen je ook kiest: neem ze mee! Berg de oordoppen op in de meegeleverde pouch en hang het aan je sleutelbos, die heb je altijd bij je en zo ben je altijd goed voorbereid.


Zeker bij langdurige blootstelling aan hard geluid is de kans op gehoorbeschadiging steeds groter. Nu duurt een goed ADE feestje toch zeker een paar uur en misschien heb je wel meerdere events achter elkaar op de planning staan. Bij volumes boven de 100 dB kan je al binnen 5 minuten gehoorbeschadiging oplopen. Be careful!


Toch vergeten?

Oordoppen vergeten, kan gebeuren! Gelukkig vind je onze Alpine vending machines bij AFAS Live en Paradiso. Hier kan je supersnel en gemakkelijk een paar Alpine oordoppen uit de spreekwoordelijke muur trekken! 

Nieuw