De beste muziekoordoppen voor Koningsdag

De beste muziekoordoppen voor Koningsdag

Van vrijmarkt tot festival: bij een goed Koningsdag-feestje hoort muziek! Met de muziekoordoppen van Alpine geniet jij optimaal deze Koningsdag. Feest als een koning!


Gehoorbescherming voor feestjes en festivals

Onze bestseller voor clubs en festivals is ook de beste keuze voor Koningsdag. De PartyPlug Pro oordoppen bieden 21 dB demping en hebben een non-lineaire filter. Dat betekent dat diverse tonen goed hoorbaar blijven wat een onvervalst goed resultaat geeft. Alsof je zelf aan de volumeknop draait!


Naast de PartyPlug Pro hebben we ook de PartyPlug: even goede bescherming maar met een ander filter. Deze is van hetzelfde materiaal als de PartyPlug Pro maar heeft een lineair filter. Dit werkt iets anders, maar biedt ook voldoende bescherming met 19 dB demping. Het dempt alle tonen en brengt ze terug naar een lager niveau.

Heb je vaak last van piepende of schelle tonen? Dan is een lineair filter een goede keuze!

PartyPlug vs. PartyPlug Pro

 

Feest als een koning met Alpine

Welke oordoppen je ook kiest: neem ze mee! Berg de oordoppen op in de meegeleverde bewaarcase en hang ze aan je sleutelbos. Dan heb je je oordoppen bij de hand en ben je altijd goed voorbereid. 

Koningsdag begint al de avond van te voren tijdens Koningsnacht. Zeker bij langdurige blootstelling aan hard geluid is de kans op gehoorbeschadiging steeds groter. Bij volumes boven de 100 dB kan je al binnen 5 minuten gehoorbeschadiging oplopen. 

 

Nog niet voorzien? No problem! Tot en met Koningsdag (27 april 2024) krijg jij 20% korting bij aankoop van twee Koningsdag-actieproducten

Nieuw