Nieuw van Alpine: MotoSafe motoroordoppen op maat met verwisselbare filters

Nieuw van Alpine: MotoSafe motoroordoppen op maat met verwisselbare filters

We hebben onze MotoSafe bestseller nog beter gemaakt! We hebben jullie feedback gehoord en toegepast in de nieuwste versie van MotoSafe. Deze op maat oplossing is nu nog comfortabeler én multifunctioneel dankzij de verwisselbare filters.

 

Comfortabel met een helm

 

Dat je een helm draagt in combinatie met de MotoSafe op maat oordoppen is natuurlijk een gegeven. Om het comfort te verbeteren, hebben we twee aanpassingen aan het ontwerp gedaan die het comfort verbeteren. We hebben de handige Minigrip verplaatst, waardoor deze minder uitsteekt. Daarnaast is het design aangepast zodat de oordop gelijk ligt met je oorschelp.

 

Kies de demping die bij jou past

 

De 2024 versie van MotoSafe heeft verwisselbare filters, zodat je altijd de demping hebt die bij jou past! Je kiest bij het aanmeten namelijk voor een paar Regular Filters. Deze filters zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden hoorbaar blijven terwijl (te) hard motorgeluid en windruis worden teruggebracht naar een veilig niveau. Zo kan jij extra genieten van je motorrit en zijn je oren goed beschermd!

 

Je hebt keuze uit een rood, groen of blauw filter. Afhankelijk van je motor, helm en soort rit die je maakt, kies je jouw filter. Maak je veel verschillende soorten ritten, breid dan je MotoSafe op maat uit met extra filtersets!

 

De Regular Filters van Alpine 

 

Kleur Demping Geschikt voor
Blauw  SNR 22   Touring, integrale helm of windscherm 
Groen  SNR 23   Naked bike, systeemhelm, geen windscherm 
Rood  SNR 24 Racing, veel turbulentie, gevoelig voor hard geluid 

 

 

Waarom motoroordoppen op maat?

 

Oordoppen op maat zijn een geweldige oplossing voor wie optimaal comfort wil tijdens het motorrijden. De oordoppen gaan lang mee en zijn daarmee een duurzamere oplossing dan de universele oordoppen of single use schuimpjes. Daarnaast zijn ze supercomfortabel want de oordoppen op maat passen perfect!

 

De perfecte pasvorm zorgt voor optimale bescherming en een stevige fit. Plus de nieuwe MotoSafe geeft je de vrijheid om te wisselen met filters, zo wordt de oordop multifunctioneel. Een fijne upgrade voor muziekliefhebbende bikers of party animals met een motor!

 

Moto en multifunctioneel

 

Het mooie van deze verwisselbare filters is dat je jouw MotoSafe op maat oordoppen in een handomdraai verandert in een set oordoppen voor tijdens een concert of feest. Met een set PRO filters kan je jouw MotoSafe aanpassen. Ook hier heb je keuze uit drie verschillende soorten.

 

De PRO filters van Alpine

 

Kleur Demping Geschikt voor
Wit  SNR 19 Achter in de zaal, outdoor festivals 
Zwart  SNR 22 In de moshpit, concerten en festivals 
Rood  SNR 26 Altijd linksvoor bij de boxen, hardstyle en metal optredens 

 

Met deze filters wordt jouw MotoSafe een MusicSafe en ben je goed beschermd tegen harde beats en gitaarsolo’s. De PRO filters hebben een gaasfilter wat zorgt voor lineaire demping. Dit betekent dat het geluid over alle frequenties nagenoeg gelijk gedempt wordt. Wat een natuurgetrouwe beleving geeft, zodat je de muziek precies zo hoort als het bedoeld is, maar dan een paar tandjes lager.

 

Meer weten over geluidsniveaus en welke mate van demping je nodig hebt? Lees dan dit artikel: Wat is een decibel en hoe worden geluidsniveaus gemeten?

 

 

Bestel je oordoppen op maat van Alpine

 

Wil jij ook oordoppen op maat? Bestel dan snel jouw nieuwe set met verwisselbare filters en laat ze aanmeten in onze Alpine Custom Made Shop in Utrecht of bij één van de Hans Anders locaties in de rest van het land.

 

Nieuw