De Muffy oorkap: we zagen hem dit jaar meer dan ooit voorbij komen. Niet alleen in de klas droegen veel kinderen gehoorbescherming, ook in de media zijn regelmatig baby’s en kids gespot met de bekende kinderoorkap van Alpine. Tijd voor een terugblik op vijf memorabele ‘moments of fame’ van Alpine Muffy in 2017.

Formule 1 & Alpine Muffy

Wie heeft hem niet voorbij zien komen: het huilende Ferrari-jongetje, die ‘The Ice Man’ wist te ontdooien. Toen Kimi Räikkönen uitviel tijdens de Formule 1, barstte het kereltje op de tribune in tranen uit. Het was direct duidelijk dat de kleine man een groot fan is van de racesport, want hij had zelfs zijn Alpine oorkap gematcht met zijn rood-witte Ferrari outfit. De Finse coureur, die bekend staat als The Ice Man, was geraakt door de reactie van zijn jonge supporter en organiseerde als troost een ontmoeting.

De rood-witte Alpine Muffy vind je hier.

Studio Sport & Alpine Muffy

Niet alleen kids die fan zijn van de Formule 1 dragen gehoorbescherming. Ook wanneer je N.A.C uit volle borst staat aan te moedigen, denk je natuurlijk aan je oren. Deze jonge voetbalsupporter met roze Muffy oorkap is gespot tijdens een uitzending van Studio Sport.

De roze Alpine Muffy vind je hier.

Michael Gerwen & Alpine Muffy

De dartsport wordt bij de dochter van Michael Gerwen met de paplepel ingegoten. De kleine spruit werd gesignaleerd tijdens de Wolverhampton, inclusief een roze Alpine Muffy Baby op haar hoofdje. De aanwezigheid van de jongste supporter heeft van Gerwen geluk gebracht, hij won deze avond namelijk zijn derde groepswedstrijd.

De roze Alpine Baby Muffy vind je hier.

Het Jeugdjournaal & Alpine Muffy

Het Jeugdjournaal wijdde eerder dit jaar een speciaal item aan het gebruik van concentratieverhogende gadgets in de klas. In de uitzending zagen we dat Alpine oorkappen populair zijn op scholen. Presentatrice Siham Raijoul  probeerde het zelf ook even uit.

De Alpine Muffy Smile vind je hier.

AVROTROS Papadag & Alpine Muffy

In de nieuwe AVROTROS serie Papadag is Alpine Muffy op een bijzondere manier in beeld geweest. In de eerste aflevering wordt een baby meegenomen naar de discotheek. De intentie om het gehoor van de kleine te beschermen was er, wat alleen opviel was dat er voor een te grote oorkap gekozen was. Niet zo gek dat deze piepjonge figurant zijn gehoorbescherming de hele aflevering niet draagt, maar op zijn schoot heeft liggen. Muffy Baby zit natuurlijk véél prettiger.

De blauwe Alpine Baby Muffy vind je hier.

Gehoorbescherming voor zoon- en/of dochterlief

Kinderoren zijn nog volop in ontwikkeling en daarom extra kwetsbaar. Bescherm jij het gehoor van jouw zoon en/of dochter op luidruchtige plekken? Alpine heeft speciale oorkappen ontwikkeld voor kids en baby’s. De oorkappen beschermen niet alleen het gehoor, maar helpen ook bij het concentreren.

Je vindt hier alle gehoorbescherming voor kids.