Met Alpine oordoppen geniet jij maximaal van je vakantie!

Heerlijk genieten van je zomervakantie! Hoe doe jij dat? Maak je een verre vliegreis naar een tropisch oord? Ga je met je vrienden een weekje feestvieren op Sziget Festival of Ibiza? Met het gezin relaxen op de camping? Of misschien een prachtige toertocht maken met de motor? Wat je plannen ook zijn, laat je vakantievreugde niet verpesten door snurkende kampeerders, gehorige hotelkamers, oorontsteking door vervuild water, pijnlijke of dichtzittende oren door luchtdrukverschillen in het vliegtuig, gehoorschade door harde muziek of suizende oren door windruis onder je helm. Zet oordopjes op jouw paklijst en bespaar jezelf een hoop ellende.

 1. Oorpijn en dichtzittende oren door luchtdrukverschillen in het vliegtuig

  Start jouw vakantie in het vliegtuig? Tijdens het stijgen en dalen kan er een vervelende en zelfs pijnlijke druk op je oren ontstaan. Sommige reizigers hebben zelfs nog dagen na de landing last van dichtzittende oren en doofheid. Niet zo prettig en het kan je reis flink bederven. Zorg dat je Alpine FlyFit oordoppen in je handbagage zitten. De filters in de oordoppen reguleren het drukverschil tussen het middenoor en de neus- en keelholte. Als een soort ventiel. Daarmee voorkomen ze de pijnlijke druk op het trommelvlies.

  Bovendien wordt het vermoeiende geluid van de motor en geroezemoes van medepassagiers gedempt. Spraak blijft wel gewoon verstaanbaar. Doe tijdens de vlucht vooral even een dutje, want ook als je op een oor ligt zitten de oordopjes comfortabel. Ze hebben namelijk zachte en flexibele filters voor extra draagcomfort. Dat betekent: uitgerust aankomen en extra van je vakantie genieten! Neem voor kinderen de Alpine Pluggies Kids oordopjes mee tegen oorpijn in het vliegtuig.

 2. Slaapgebrek door gehorige hotelkamers of snurkende mede-kampeerders

  Denk je tijdens je vakantie even lekker te kunnen bijslapen, blijken de vakantiegangers in de hotelkamer naast je daar heel anders over te denken. Met goede slaapoordoppen ben je voorbereid op gehorige hotelkamers of bijvoorbeeld snurkende mede-kampeerders. Ook handig als je in een slaapzaal van een hostel slaapt! De Alpine SleepSoft oordoppen hebben een hoge demping en zijn van zacht materiaal dat zich naar jouw oor vormt. Net als de vliegoordoppen van Alpine hebben ze flexibele filters, die ideaal zijn voor zijslapers. Staat je wekker aan voor een excursie? Maak je geen zorgen, die blijft voldoende hoorbaar.

 3. Oorontsteking of oorpijn door het zwemmen

  Bacteriƫn en schimmels in zwemwater kunnen een ontsteking van de gehoorgang veroorzaken. Na het zwemmen is de vochtigheidsgraad in de gehoorgang hoger en de zuurgraad lager. Daardoor is de kans op een ontsteking groter. Zeker tijdens je vakantie zit je niet te wachten op oorontsteking. Pak daarom voor jezelf Alpine SwimSafe oordopjes in en voor kinderen tot 12 jaar de Alpine Pluggies Kids. De oordopjes houden het water uit de oren, zodat je onbezorgd kunt zwemmen. Ook ideaal als je last hebt van een vervelende druk op het trommelvlies als je water in je oren krijgt.

 4. Oorsuizen na het toeren op de motor

  Als je na een lange motortocht afstapt, kun je het gevoel hebben dat je de wind nog steeds langs je oren hoort ruisen. Dit geluid wijst op overbelasting van de trilhaartjes, die diep in je binnenoor zitten. Deze trilhaartjes zijn essentieel om te kunnen horen. Door het harde geluid van de wind langs je helm gaan ze kapot. Als dat gebeurt merk je uiteindelijk dat je slechter hoort. Je kunt ook een permanente ruis of piep in je oren krijgen. Eenmaal opgelopen schade kan niet meer worden teruggedraaid. Vergeet daarom als je met de motor gaat toeren niet om oordopjes in te doen. De speciale motoroordopjes van Alpine zitten super comfortabel onder de helm. Ook bij lange ritten. Ze hebben flexibele filters, voor extra draagcomfort.

 1. Gehoorschade of een piep in je oren door harde muziek

  Zorg dat je na het feesten op Ibiza niet terugkomt in Nederland met een permanente piep in je oren! Geniet van de muziek, maar draag wel gehoorbescherming. Dat geldt natuurlijk voor alle evenementen waar harde muziek wordt gedraaid. Met de muziekoordoppen van Alpine wordt het schadelijke geluid gefilterd. De muziekbeleving blijft en gesprekken blijven goed verstaanbaar. De oordoppen zitten de hele dag en nacht lekker en zijn bijna niet zichtbaar in je oren. Neem je een kind mee naar een evenement met hard geluid? Bescherm de kinderoren dan met de Pluggies Kids oordopjes of Muffy oorkappen. Voor de allerkleinsten (3-36 maanden) zijn er de Muffy Baby oorkapjes.

Met Alpine gehoorbescherming ga je goed voorbereid op weg en geniet je maximaal van je welverdiende vakantie!