Een verre wereldreis, een splinternieuwe auto of gewoon een nieuw bankstel. Dromen van producten, diensten of mogelijkheden die zich zouden voordoen als je miljonair zou worden. Wat zou jij doen als je ineens een vrachtje poen zou winnen? Dromen en fantaseren over de mogelijkheden zijn natuurlijk prachtig, want het kan dan niet gek genoeg. Maar dromen zijn bedrog als je het geld niet zou winnen. Ondanks dat de kans klein is dat je ineens miljonair wordt, is het nooit verkeerd om dromen en doelen te formuleren. Stel een bucketlist op, volg je hart en maak je dromen werkelijkheid.

Dromen, durven & doen

‘s Nachts droomt iedereen er behoorlijk op los. Soms vraag je je weleens af wat de betekenis van dromen zijn. Negen van de tien keer vergeet je je droom weer als je wakker wordt, maar het kan ook voorkomen dat bepaalde onderwerpen steeds terugkomen. Dromen verklaren, uitleggen en begrijpen, wat zou het soms fijn zijn om erachter te komen wat dromen betekenen. Juist als je overdag er ook zo mee bezig bent, dan moet dat wel een teken zijn om je dromen werkelijkheid te gaan laten worden. Dromen zijn geen bedrog, gewoon doen!

Bucketlist

Als we dan toch bezig zijn met het realiseren van dromen, dan is een bucketlist nooit verkeerd. Misschien ben je wel ge&iumlnspireerd geraakt door de prachtige Amerikaanse film The Bucket List. Wat wil je nog graag doen in het leven? Op internet zijn er tal van websites en artikelen te vinden die je genoeg bucketlist idee&eumln geven, zoals 10,000 things to do before you die en 40 idee&eumln om op je Bucket List te zetten. Tegenwoordig wordt er meer gesproken over YOLO. Dit staat voor you only live once, wat eigenlijk neerkomt op hetzelfde principe. Tijd voor wat inspiratie:

  • Zwemmen met dolfijnen
  • Bungeejumpen
  • Stagediven
  • Luchtballonvaart
  • Reizen door bepaalde landen
  • Trouwen in Las Vegas.

Een bucketlist is natuurlijk heel persoonlijk, wat voor de &eacute&eacuten iets heel kleins betekent kan voor de ander een enorme overwinning zijn. In bepaalde opzichten zal geld ook een hele belangrijke rol spelen, maar bij het opstellen van een bucketlist moet je je daar zeker niet in laten belemmeren. Geniet van het leven en voordat je iets van je bucketlist wil afstrepen, vergeet dan niet even te checken of je je oordopjes mee hebt!